[:fi]Lehtevämiehen puistokonsertti tarjoaa elävää musiikkia, puffetin herkkuja ja paljon muuta[:]

[:fi]Sunnuntaina 17.6. klo 14.00 Itsenäisyydenpuisto (kaupungintalon vieressä, Ahlströminkatu 6) täyttyy piknikvilteistä ja eväskoreista. Lapset kirmaavat pitkin nurmikoita ja leikkivät Lehtevämiehen kanssa. Sunnuntai-iltapäivä on omistettu elävälle musiikille ja hauskalle yhdessäololle.

Lehtevämies on nimikkokonserttinsa juontaja ja laulaa Vekaraorkesterin säestyksellä lempilaulujaan. Konsertissa esiintyvät myös keskiviikkoillan Lasten ja nuorten laulukilpailun sarjojen kolme parhaiten sijoittunutta laulajaa esittäen kilpailukappaleensa.

Varkauden oma laulava ilopilleri Marianne Kettunen esittää Vekaraorkesterin säestyksellä tunnettuja iskelmiä ja Jukka Itkosen lastenlauluja.

Konsertin vieraileva lastenorkesteri on joensuulainen Pippuri Soikoon!, lastenmusiikkiin suurella sydämellä ja ammattiylpeydellä suhtautuva yhtye. Yhtyeen jäsenet ovat kokeneita musiikin ammattilaisia, jotka taitavat eri musiikkityylit. Vauhdikkaan yhtyeen lastenkonserteissa sattuu ja tapahtuu. Siellä voi kohdata oudon, väriä vaihtavan eläimen, ratsastaa halki hyisen maiseman tai ihmetellä minne hiiren personal trainer – kissa – on kadonnut. Kun Siili Valtteri voittaa Pippurimetsän maastojuoksukisan, on aika rakentaa palkintotalo. Siihen tarvitaan jo heviä ja tietysti työkaluja, kuten moottorisaha…

Konsertti  innostaa lapsia musisoimaan, tutustuttaa eri musiikin lajeihin (tango, valssi, rock, samba, kansanmusiikki, hevi, blues jne.) ja erilaisten soitinten äänimaailmaan sekä kehon rytmiikkaan. Pippuri Soikoon -konsertissa kaikki voivat osallistua konserttiin leikkimällä, laulamalla, liikkumalla ja kehosoittimin.

Oheisohjelmana puistossa on toteutetaan Kuperkeikan SM kilpailut ja hiekanveistontyöpaja. Varkauden seudun eläinsuojeluyhdistys tuo puistoon eläimiä ja pikkurahalla pääsee myös Leko-Tallin ponikärriajelulle.
Puistopuhveteissa tarjolla suolaista ja makeaa välipalaa, varaudu käteismaksuun.

Tervetuloa viihtymään koko perheellä.
Vapaa pääsy
Järj. Vekara-Varkaus

Valokuvassa Pippuri Soikoon! lastenorkesteri[:]