[:fi]Vekara-Varkaus festivaaliviikkoa vietettiin luontoteemalla[:]

[:fi]Vekara-Varkaus festivaaliviikko keräsi jälleen huiman käyntimäärän; yhteensä 27 800! Kiitos kaikille kävijöille! Luontoteema näkyi viikon ajan, mm. Vekarakummi Mari Keski-Korsun työpajoissa, katukuvassa, kirjastolle lavastetussa satumetsässä sekä lukuisten yhteistyökumppaneiden ohjelmissa.

Eri taiteenalat olivat mukana ohjelmassa monipuolisesti. Musiikki ja laulu soi Lasten ja nuorten laulukilpailun tunnelmallisessa konsertissa, klovneriasta, taikuudesta ja jättimäisistä purkkapalloista sekä saippuakuplasateesta päästiin nauttimaan Watti Walopää ja kadonnut hehku 2.0 -elämysteatteriesityksessä. Kansainvälisen lastentaideleirin lapset olivat ohjaajineen koostaneet upean taideshown, missä nähtiin tanssia, laulua, taikuutta ja sirkustemppuja.
Keppihevostalli oli taaperoiden ja isompienkin lasten suosittu leikkipaikka, jossa ratsastettiin niin omilla kuin tallinkin keppihevosilla.

Kiitämme ympäri Suomea tulleita lapsia perheineen ahkerasta osallistumisesta ohjelmiimme. Oli ilo nähdä miten Varkauden kadut täyttyivät iloisista festarikävijöistä.

Kuva Reino Aholainen
[:]