Tervetuloa Vekara-Varkaus -festivaaliviikoille

Vekara-Varkaus festivaaliviikko on vuodesta 1995 ilahduttanut lapsia kesäkuun viikolla 24 ja on yksi lasten odotetuimpia viikkoja Varkaudessa. Festivaaliviikolla kaupunki täyttyy iloisesta kuhinasta ja Varkauteen saapuu festivaalivieraita ympäri Suomen. Lapsiperheille riittää tekemistä ja kokemista jokaiselle festivaalipäivälle.

Festivaaliviikon keskiössä on Varkauden kaupungin kirjasto, josta löytyy Vekara-Varkauden info- ja lipunmyyntipiste Tieto ja Tiketti. Myös festivaalitoimisto sijaitsee kirjastolla ja monet ohjelmat toteutetaan kirjaston monipuolisissa tiloissa. Itse tapahtuma levittäytyy koko Varkauden kaupunkialueelle. Ohjelmaa on myös Varkauden ympäristökunnissa.

Ylpeästi kotikutoinen ja ammattitaidolla tuotettu elämysviikko on Varkauden kaupungin toimijoiden, paikallisten yritysten, järjestöjen ja taiteilijoiden yhteistyön tulos. Kymmenet työpajat, esitykset ja tapahtumat odottavat kävijöitä eri puolilla kaupunkia. Tule ja poimi omasi!

Koulujen lomaviikoilla 10 Talvi-Vekara ja viikolla 42 Syys-Vekara esittelevät ohjelmatarjonnan lapsille, nuorille ja perheille Varkaudessa. Tapahtumaviikot tarjoavat esityksiä, työpajoja, ulkoilua, liikuntaa monipuolisesti ja edullisesti.

Katso tästä millainen sää on Varkaudessa