Vekara-Varkaus pyrkii järjestämään kaiken toiminnan kaikkien saataville. Tavoitteena on, että toiminta järjestetään esteettömissä tiloissa ja että toiminnan sisältö sopii kaikenlaisille osallistujille.

Jos huomaat toimintamme saavutettavuudessa epäkohtia, pyydämme viestimään siitä meille. Teemme mielellämme parhaamme, että asia korjataan. Linkki palautelomakkeelle.

SAAVUTETTAVUUSSELOSTE

Tämä saavutettavuusseloste koskee vekara-varkaus.fi-sivustoa.

Tätä sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen saavutettavuudesta 

Laissa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet verkkopalvelun saavutettavuutta itse.

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö (WCAG-kriteerien mukaan)

Videoiden tekstitykset:

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Osalla sivustolle linkitetyistä videoista ei ole tekstitystä.

Syy noudattamatta jättämiselle:

Lain mukaan tallenteiden on oltava saavutettavia viimeistään siirtymäajan jälkeen eli alkaen 23.9.2020. Sitä aiemmin julkaistuja tallenteita eivät kuulu lain piiriin, eli niitä ei tarvitse tehdä saavutettaviksi takautuvasti. Sen jälkeen julkaistut tallenteet tulevat olemaan saavutettavia.

Sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram) voidaan ajoittain jakaa kolmannen osapuolen tuottamaa sisältöä, jossa ei ole tekstitystä. Pyrimme kuitenkin siihen, että kaikki jakamamme sisältö on saavutettavaa.

Saavutettavuuspalaute

Voit antaa palautetta sivuston saavutettavuudesta sivuston ylläpitäjälle, Vekara-Varkaudelle, vekara (a) varkaus.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, ilmoita siitä täällä.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(a)avi.fi
p. 0295 016 000 (vaihde)

Avustajat

Vekara-Varkauden tapahtumat ovat suurelta osin maksuttomia. Jos Vekara-Varkauden järjestämään tilaisuuteen on pääsymaksu, henkilökohtaiset avustajat pääsevät mukaan aina maksutta. Yhteistyötahojen järjestämien ohjelmien kohdalla emme voi taata maksutonta sisäänpääsyä avustajalle.

Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Tilojen esteettömyys

Koska meillä ei ole omia toimitiloja, toimimme kaupungin julkisissa tiloissa ja ulkotiloissa. Voit tarkistaa Vekara-Varkauden ohjelmissaan käyttämien tilojen esteettömyyden ko. toimitilojen omilta sivuilta. Muiden ohjelmanjärjestäjien käyttämien tilojen esteettömyyden voi tarkistaa suoraan järjestävältä taholta (katso ohjelmakohtainen järjestäjätieto käsiohjelmasta tai verkkosivuilta vekara-varkaus.fi).

Varkauden kirjasto

Warkaus-sali

Nuorten Talo

Varkauden Perheentalo

Uimahalli Ilopisara