Miten pääsee töihin Vekara-Varkauteen?

Vekara-varkaus työllistää festivaalitoimistoon 10 opiskelijaa tai kevään ylioppilasta (17-24v.) neljän viikon työsuhteeseen tapahtuma-avustajiksi.

Työntekijät valitaan työhakemusten ja -haastattelujen perusteella Varkauden kaupungin kesätöitä hakeneiden joukosta. Hakuaika on tammi-helmikuussa ja hakemaan pääsee täältä.

Jotta tulisit valituksi, valitse Vekara-Varkaus haettavien työpaikkojen listalta ja kerro työhakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi monipuolisesti. Hakemuksissa kiinnitämme huomiomme erityisesti:

  • harrastuneisuuteen; tarvitsemme eri taiteenlajien osaajia, mutta myös kaikenlaiset muut harrastukset ja aktiivisuus ovat plussaa
  • osaamiseen/kokemukseen lasten parissa toimimisesta ja ohjaamisesta (esim. isoskoulutus, ohjaaminen partiossa, erilaisissa kerhoissa tai urheiluseurassa katsotaan hakijan eduksi)
  • asiakaspalvelukokemukseen

Lisäksi kannattaa tuoda esille kielitaito ja mahdolliset ajokortit, sekä kertoa lyhyesti millainen tyyppi olet.

Mikäli olet kiinnostunut monitaiteteisen elämysseikkailun Seikkailujen Saaren kesätöistä, tutustu niihin täällä.

Millaista työ Vekara-Varkauden festivaalitoimistossa on?

Neljän viikon työsuhteen tunnit tehdään reilun kahden viikon aikana, joten tapahtumaviikolla päivät ovat pitkiä ja tällä viikolla on myös ilta- ja viikonlopputöitä. Ennen kesäkuun ensimmäisellä viikolla alkavaa työjaksoa on Varkauden kaupungin kesätyöinfo ja 1-2 perehdytysiltaa, jotka ovat työaikaa.

Palkkaamamme työntekijät toimivat apuohjaajina työpajoissa, lipunmyynti- ja infopisteellä sekä apuohjaajina draamaseikkailuissa. Kaikki työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua, mikä vaatii sosiaalisuutta, ja positiivista asennetta.

Ennen tapahtumaa valmistellaan työpajojen materiaalit ja tehdään niihin liittyviä ennakkotöitä, laaditaan tapahtumiin opasteita, rakennetaan näyttelytilaan vuoden teemaan liittyvä näyttely ja somistetaan tapahtumapaikkoja. Tapahtumaviikon jälkeen on vielä muutama työpäivä jolloin puretaan lavasteet ja somisteet ja varastoidaan ne tulevia tapahtumia varten.