[:fi]Tervetuloa Avajaisten puistojuhlaan ma 11.6. klo 10.00[:]

[:fi]On aika kokoontua yhdessä avaamaan värikästä vekaraviikkoa Itsenäisyydenpuistoon (Ahlströminkatu 6, kaupungintalon vieressä).
Lehtevämies on odottanut pitkään lasten tapaamista ja nyt on aika laulaa ja leikkiä yhdessä. Vekarakummi Mari Keski-Korsu tuo tervehdyksensä ja istuttaa yhdessä lasten ja kaupunginpuutarhuri Jaana Mähösen kanssa Vekarapuun. Kansainvälisen lasten taideleirin nuoret taiteilijat tuovat musiikillisen tervehdyksen vekaraviikon yleisölle.

Lasten suosikit, Mimi ja Kuku esittävät superhauskan musiikkishown, joka sisältää TV:stä tuttuja laululeikkejä, tuttuja kansanlauluja, hauskoja tehtäviä, nukketeatteria ja hyppysellisen taikaa. Konsertissa lapset pääsevät osallistumaan monin eri tavoin esityksen kulkuun ja kaikilla on takuuvarmasti hauskaa. Iloisen vauhdikas meininki tuo hymyn aikuisenkin katsojan huulille. Esityksen jälkeen Mimi ja Kuku jakavat lapsille kaverikortit ja halukkaille halit.

Laululeikkien lomassa yleisö tapaa vekaraviikon satumaista väkeä, Funky Monkeys –ryhmän akrobaatteja sekä ihastelee Pihlajakummun alpakoita. Polkuautoilla voi ajella ja tutustua Itsenäisyyden puiston puulajeihin.

On aika laittaa naamiaisasut päälle ja täyttää puisto värikkäällä juhlaväellä. Myös aikuiset saavat tulla mukaan pukeutumaan hauskasti! Pieni sade ei järjestäjiä säikäytä, varauduthan sään mukaan. Voit tuoda oman viltin mille istahdat ohjelman ajaksi.

Puistopuhvettia pitää Unicefin Varkauden vapaaehtoisryhmä, myynnissä käteismaksulla mm. kahvia, mehua ja pullaa.

Vapaa pääsy

Järj. Vekara-Varkaus[:]