Vekaraviikko alkaa maanantaina 14.6.!

Alkukesän odotettu tapahtumaviikko starttaa maanantaina 14.6. Yleisörajoitukset Pohjois-Savon alueella purettiin, joten kaikki suunnitellut ohjelmasisällöt on mahdollista toteuttaa. Turvavälit pidetään edelleenkin ja hygieniasta huolehditaan tehostetusti. Nyt on lupa osallistua ja nauttia Vekara-

Teos: Paula Huhtanen, Kuva: Vilma Rimpelä

ohjelmasta koko perheen ja ystävien kera!

ITE- taide teema tarjoilee kävijöille värikkäitä työpajoja, joissa valmistuu monenlaisia taideteoksia esille eri kohteisiin kaupungille. Kaupunkikuvaa värittävät myös nuoret katutaiteilijat erilaisine tempauksineen pitkin viikkoa.
Elävää musiikkia tarjoilee tiistaina Lasten KesäKlassinen ja torstai-illtana Musapiknik Hertunrannassa. Vekaraviikon päättää tänä vuonna Lehtevämiehen puistokonsertin sijaan Hilpeät kahvikekkerit Vanhassa Varkaudessa.

Esityksiä, työpajoja, retkiä, ajeluja, näyttelyjä ja kilpailuita on luvassa tuttuun tapaan. Perinteisiä kestosuosikkeja on mukana, kuten Kalakukko katujuna, Hirnuvan hevosen vankkuriajelut, Hiekanveiston työpaja ja Taitotyöpajat. Mukana on myös paljon aivan uusia ohjelmasisältöjä: Street Challenge, Niitti-Villen arvoitus, Värien taika-taidepaja, Koivun Lumon aamukahvit sekä Innokkaille Touhuajille Elämää maalla!

Ohjelmasisältöjä on yli 60 ja tapahtumaa on järjestämässä jälleen kerran lähes koko Varkaus! Yhdistysten, seurojen ja yritysten ohjelma täydentää lastenkulttuuri tarjontaa, jokaiselle löytyy varmasti jotakin.
Tervetuloa nauttimaan kesäisestä Varkaudesta ohjelmantäyteiselle Vekaraviikolle!