Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tule kokemaan elämyksiä, nauttimaan musiikista ja hyvästä ruoasta, tekemään ostoksia ja tapaamaan kavereita ja tuttuja Kesäkatuiltaan. Kauppakatu muuttuu kävelykaduksi tapahtuman ajaksi ja paikalliset yrittäjät pitävät oviaan avoinna sekä myyjät kojuineen levittäytyvät ympäri tapahtuma-aluetta.

Vekaramielistä ohjelmaa on tarjolla yleisölle Halosen aukiolla klo 17.00 alkaen. Aukion esiintymislavalla lapsia viihdyttää Klovni Elviira.  Illan pääesiintyjänä musisoi Voice of Finland-ohjelmasta tuttu Iiro Hynninen ja kitaraa soittaa Harri Immonen.

Iiro Hynninen duo
Klovni Elviira ja ukulele
Klovni Elviira

Varkauden kaupungin nuorisopalvelut ja nuorisovaltuusto Wanuvan nuoret järjestävät yllätysohjelmaa nuorille. Kesäkatuillan lomassa pääset pyörähtämään myös Perheentalon leikkien pariin klo 16.00–19.00 Varkauden Perheentalolla (Kauppakatu 32)

VarPS ry järjestää Match Show:n Hertunrannassa (Laivanrakentajan patsaan läheisyydessä). Ilmoittautuminen klo 16.00 alkaen, kehät alkavat klo 17.00. Vekara-Varkauden kunniaksi Lapsi & Lelukoira luokka on ilmainen ja Lapsi & Koira vain 2,00 €.

Kesäkadulla löydät herkkuja jokaiseen makuun Hertunkujalla sijaitsevalta ruokakujalta, joka palvelee klo 15-20.

Mukana

Bierstube

Hodari-Pojat NY

Harri’s Food Factory

Gaffer-Cafe

Hodarikoju

Pikku Belgia

Sepon Lihatori

Vekarakulkue

Kesäkatuillan pirteä väripilkku kuuluu ja näkyy kauas ja tuo kesäiltaan reipasta karnevaalitunnelmaa. Vekarakulkue starttaa klo 18.00 kirjastolta ja kulkee Kauppakatua pitkin iloisena joukkona. Varkauden Soittokunta soittaa kesäisiä sambarytmejä ja uljaat ratsut keräävät varmasti ihastuneita katseita. Hevosten lisäksi eläimellistä menoa tarjoavat Tassukamut.

Vekarakulkue
Kuva Heikki Hirvonen

 

Tapahtuman Facebook-sivuilta facebook.com/varkaudenkesakatuillat löydät tarkemmin, mitä kaikkea muuta kesäkatuilta tarjoaa!

 

Järj. Warkauden kaupunkikeskusta ry ja Vekara-Varkaus

 

Tarkempia lisätietoja tapahtumajärjestelyistä ja myyntipaikoista:

Warkauden kaupunkikeskusta ry, Essi Sarkakari-Kosamo, p. 040 192 4090 essi.sarkakari@warkaudenkaupunkikeskusta.fi