Syys-Vekara laajempana kuin koskaan

Syys-Vekara tarjoaa koulujen syyslomaviikolla 18.–24.10.2021 monipuolisen ohjelmiston ja upeita taide-elämyksiä laajan yhteistyöverkoston voimin.

On aika nauttia lomasta ja mainiosta ohjelmasta koko perheen voimin. Kissat vilistelevät ohjelmissa pitkin viikkoa ja heti maanantaina on mahdollisuus osallistua mystisen kissakokoonpano Ryhmä MAU:n pääsykokeisiin kirjaston viereisessä Koivikkopuistossa.
Teatteri Hevosenkengän esitykset Koirakampaamo Villa Koiranen, Varkauden Teatterin Lastenkonsertti, Klovni Elviiran satu- ja soittosoppa sekä Taikashow ovat viikon kohokohdat. Näyttelyissä esillä ovat Leena Asikaisen Minimaalista elämänmenoa – pieniä hetkiä nukkekotimaailmasta sekä ArtMyllyn POIKKEUS-näyttely, jonka innoittamana tehdään maanantain työpajassa voimanauhoja. Maanantaina kirjastolla vietetään myös lelujen yötä.

Lasten yliopiston tiederadalla tutkitaan tiistaina mm. kemiallisia reaktioita ja robottien ohjelmointia. Kansainvälisen ilmiön saavuttaneet Soturikissat tulevat tutuiksi kirjastosuunnistuksessa ja Kissojen valtakunta –työpajamaailmassa keskiviikosta perjantaihin. Koko perheen ulkoilukohteita ovat Heijastava iltajumppa Luttilan koulun pihamaalla, Härkämäen tiedepolku, Koivun Lumon ohjelmat ja vauvaperheille suunnattu Pienokaisten luontoretki Tyyskänniemessä.
Liikunnan ystäville on tarjolla satujumppaa, taekwondoa, peuhauinnit, vesidisco, temppurata, parkouria ja luistelua. Kannattaa kokeilla myös kalaonnea laiturikalastuksessa. Keskiviikko on keppareiden ystävien päivä, tarjolla on esterata, varustepaja ja kepparikirkko seurakunnan järjestämänä.

Perheentalolla discoillaa, satuseikkaillaan ja erityisvekaroidaan satuseikkailussa. Nuorten talolla koristellaan kynttilöitä ja ratkotaan ongelmia pakohuonepelissä. Myös nuorille on oma erikoisohjelmansa, kun keskiviikon Neon-Discon alaikäraja on 10 vuotta.

Tervetuloa nauttimaan Syys-Vekaran laajasta ohjelmatarjonnasta! Lisätietoja puh. 040 5750536, vekara(a)varkaus.fi