Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten ja nuorten laulukilpailu

Lasten ja nuorten laulukilpailulla on pitkät ja riemukkaat perinteet Varkaudessa. Korkeatasoinen laulukilpailu kokoaa nuoria artisteja yhteen ympäri Suomea.

Kevään aikana laulukilpailuun haki runsaasti innokkaita laulun harrastajia. Kilpailuun valikoitui tasokkaat osallistujat, jotka nyt tarjoavat yleisölle ikimuistettavan ja hellyttävän konserttielämyksen. Musiikkina kuulemme kappaleita iki-ihanista lastenlauluista kevyen musiikin hitteihin. Kukin kilpailija on valinnut itse kilpailukappaleensa. Kilpailijat esiintyvät kahdessa sarjassa alle 10-vuotiaat ja 10–16-vuotiaat.

Kilpailijoita säestää ja upeasta taustamusiikista vastaa ammattimuusikoista koostuva Vekaraorkesteri kapellimestarinaan Anssi Huotari. Kilpailun juontaa Marianne Kettunen.

Tuomaristo koostuu musiikin ammattilaisista ja järjestäjien edustajista. Illan aikana ratkeaa sarjojen kolme parasta laulajaa, jotka palkitaan stipendeillä.

Laulun lisäksi yleisö saa nauttia Klovni Dodon esityksestä. Klovni Dodon esitys on sanatonta ja visuaalista klovniteatteria, jonka parissa viihtyvät niin lapset kuin leikkimieliset aikuisetkin. Dodo luo ympärilleen lumoavan maailman, jossa tapahtuu yllättäviä asioita. Esityksessä on mukana myös taikuutta, sirkustaitoja sekä melkein oikeita eläimiä. Klovni Dodolla on ollut Pikku Kakkosessa oma ohjelmasarjansa. Suomen lisäksi hän on esiintynyt mm. Japanissa, Venäjällä, USA:ssa ja Ranskassa.

Tervetuloa viettämään iltaa koko perheellä musiikin ja klovniteatterin pariin.

Lisätietoja: puh. 040 575 0536

Järj. Vekara-Varkaus yhteistyössä OP Pohjois-Savo Varkauden konttorin kanssa

Katso Warkaus-salin sijainti kartalla

OP_Pohjois-Savo_4v_oikea

Ajankohta

Ke 14.6.
klo 18.00

Paikka

Warkaus-sali, Kauppatori 6

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

10 €,perhelippu 35 € (4 henkeä), alle 2-vuotiaat sylissä ilmaiseksi.
2.5. alkaen kirjaston lasten- ja nuortenosasto
5.6. alkaen Tieto ja Tiketti (kirjasto)
Tuntia ennen ovelta