Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Konsertissa nostetaan purjeet ja annetaan musiikin viedä! Vallattoman laivan miehistöön kuuluu kaikenlaista väkeä laivakokki Kuminasta merirosvoprinsessaan ja Herkules-kukkoon. Jokainen heistä saa oman riemukkaan laulunsa. Konsertissa Liisa Kallio piirtää livenä, kun Loiskis ja Soili Perkiö soittavat, leikkivät ja laulavat yhdessä.

Näiden vetävien laulujen sanat ovat Liisa Kallion kynästä ja ne sävelsi Soili Perkiö. Vallattoman laivan laulut valittiin Vuoden lastenlevyksi ja konsertissa kuultava laulu Herkules-kukosta valittiin vuoden lastenlauluksi lastenmusiikin gaalassa 2023.

Kun samassa veneessä seilataan, on jokainen tärkeä.
Kompassin lisäksi tarvitaan sydäntä ja järkeä.

Lastenmusiikin ammattiorkesteri Loiskis loihtii valloittavan tunnelman konserteissaan niin lapsille kuin aikuisille. Loiskis-orkesterissa soi jopa 20 eri instrumenttia monilla eri musiikkityyleillä. Siitä keittyy herkullinen Loiskis-soppa ja -soundi, musiikillinen ilottelu. Yleisö pääsee aina osallistumaan – laulamaan, leikkimään ja hupsuttelemaan.

Liisa Kallio on kuvittaja, kirjailija ja runoilija. Hän on kuvittanut lukuisia lastenkirjoja ja julkaissut omia kuvakirjoja. Hänen teoksissaan arki limittyy fantasiaan, ja isoja asioita löytyy pienen ja yksinkertaisen kautta.

Soili Perkiö on lapsiperheille tuttu Pikku Kakkosen ohjelmista Musarullaa, Muista laulaa ja Rytmireissu. Yhteistyössä Hannele Huovin, Liisa Kallion ja Eppu Nuotion kanssa on syntynyt lauluja, kirjoja ja äänitteitä. Sibelius-Akatemiassa Soili kouluttaa tulevia musiikkikasvattajia.

LIPUT: 12 € + toimitusmaksu alk. 2,60 €, alle 2 v. maksutta
MYYNTI: Hotel Oscar ja Lippu.fi

Järj. Vekara-Varkaus

Vekarakummi Soili Perkiö
Liisa Kallio
Loiskis-orkesteri