Ladataan Tapahtumat

Seikkailujen Saari on lasten oma monitaiteinen elämysseikkailu veden ympäröimässä luontomaisemassa. Nyt on jokaisen iloinen juhlapäivä! Vinkeissä vuosijuhlissa juhlien olemukseen perehdytään mielikuvituksellisella tavalla.

Näissä juhlissa saat selville, millainen synttärisupersankari olet ja pääset juhlatunnelmaan erilaisten tehtävien avulla. Oletko tarpeeksi nopea mystisten etsivien pikapakopelissä? Millaisia päähineitä synttärijuhlissa käytetään? Synttärisimulaattorissa pääset kokemaan kaikkia tärkeitä juhlan elementtejä naamiaisista peleihin. Millaisia ovat öky- ja ekojuhlat, miten tehdään makeaa synttärimusaa ja mitä kummaa ovat Discohileet? Kaikki tämä selviää Seikkailujen Saaressa.  Tervetuloa mukaan iloiseen juhlajoukkoon nauttimaan rennosta juhlatunnelmasta!

Pysäköinti Navitaksen vieraspaikoille. Opasteet uimahallin nurkalta (Ahlströminkatu 11) Vaaputtajien majalle Seikkailujen Saareen. Tapahtuman aikana saaressa palvelee myös kahvio. Ikäsuositus alle 12 v, alle 8-v. aikuisen seurassa.

LIPUT: 5 €, alle 3-v. maksutta.
MYYNTI, saaren portti ja Tieto ja Tiketti

Huom! Seikkailussa kuljetaan ja koetaan omaan tahtiin ja se kestää noin tunnin. Lipunmyynti portilla suljetaan 45 min. ennen tapahtuman sulkemisaikaa.

Järj. Lastenkulttuurikeskus Verso ja Vekara-Varkaus