Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Seikkailujen Saari on lasten oma monitaiteinen elämysseikkailu veden ympäröimässä luontomaisemassa.   

Arvaa mitä! Kuului kauhea loiskahdus, ja Internet kastui! Vesittynyt verkkomaailma on oikosulussaan vallannut Tyyskänniemen ja litimärän netin kummalliset oikut tulee kesyttää. Astu siis sisään Internetiin ja auta ohjelmoimaan asiat järjestykseen. Tavujen, koodien ja median iloisessa sekamelskassa pääset seikkailemaan pitkin laajakaistoja, tallennuspolkuja ja tiedon valtateitä.  

Vesittyneessä verkossa hakukone tarvitsee apukäsiä ohjelmointivirheen vuoksi, mainosviidakko kasvaa vesikasvien versoja ja somevaikuttajat etsivät seuraajia pisaroivien puiden siimeksestä. Salaperäisiä tietokantojakin on metsästä löydetty, mutta kastuneet kannot eivät kerro tietojaan käyttäjille.  

Vesittyneessä verkossa tehdään myös bittiavaruuden äänimaisemaa, koodataan satuja ja tutustutaan älylaitteiden sisältöön mielikuvituksellisella tavalla. Millaista on vesittynyt virustorjunta, miten verkon reikiä korjataan ja mitä kummaa ovat Puutube ja Tinttagram? Kaikki tämä selviää Seikkailujen Saaressa.  

Tule pelaamaan tiesi läpi hölskyvän hauskan seikkailun ja selvitä vihjeiden avulla pääkäyttäjän kastunut salasana!  

Pysäköinti Navitaksen vieraspaikoille. Opasteet uimahallin nurkalta (Ahlströminkatu 11) Vaaputtajien majalle Seikkailujen Saareen.  Tapahtuman aikana saaressa palvelee myös kahvio.  Ikäsuositus alle 12 v.  Alle 8 v. aikuisen seurassa.
 
LIPUT: 5 €, alle 3-v. maksutta.
MYYNTI: saaren portti, Tieto ja Tiketti 

Huom! Seikkailussa kuljetaan ja koetaan omaan tahtiin ja se kestää noin tunnin. Lipunmyynti portilla suljetaan 45 min. ennen tapahtuman sulkemisaikaa.
 
Järj. Lastenkulttuurikeskus Verso ja Vekara-Varkaus