Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Seikkailujen Saari on lasten oma monitaiteinen elämysseikkailu veden ympäröimässä luontomaisemassa.

Aikapyörä on heilahtanut raiteiltaan, tiimalasin hiekat ovat hyrskyn myrskyn ja viisarit ovat vinksallaan. Ajat ovat siis aivan sekaisin. Seikkailujen Saaressa kävijät tupsahtavat aikamatkailijoina erilaisiin hetkiin menneessä ja tulevassa ajassa.

Värikkäät vaiheet vievät erityisiin, kummallisiin tai ihan tavallisiin tuokioihin aina kivikaudelta tulevaisuuteen. Millainen on sininen hetki jahtikauden päättyessä? Entä miltä näyttää valkoisen yön taika? Ehditkö toimia ripeästi tällä punaisella minuutilla? Voiko harmaata arkea värittää?

Tule matkustamaan halki aikojen! Aikamatkalle tarvitset mukaan repullisen seikkailumieltä ja taskun pohjalle ripauksen mielikuvitusta.

Pysäköinti Navitaksen vieraspaikoille. Opasteet uimahallin nurkalta (Ahlströminkatu 11) Navitaksen taakse, Vaaputtajien majalle Seikkailujen Saareen. HUOM. UUSI PAIKKA!

Tapahtuman aikana saaressa palvelee myös kahvio.
Ikäsuositus alle 12 v., alle 8-v. aikuisen seurassa.
Huom! Seikkailussa kuljetaan ja koetaan omaan tahtiin ja se kestää noin tunnin. Lipunmyynti portilla suljetaan 45 min. ennen tapahtuman sulkemisaikaa. Alueella on reittejä, jotka ovat vaikeakulkuisia pyörätuolilla. Tapahtuma on suunniteltu kuitenkin mahdollisimman saavutettavaksi.

LIPUT: 5 €, alle 3-v. maksutta.

MYYNTI: Saaren portilla ja Tieto ja Tiketti

Järj. Lastenkulttuurikeskus Verso ja Vekara-Varkaus / Varkauden kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut