Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rohkeasti Minä! on Soisalo-tanssikoulun showtanssin esiintyvän ryhmän rakentama esitys, joka käsittelee unelmaa, jossa jokainen saisi olla juuri sellainen kuin on; rohkeasti oma itsensä. Ryhmä on kevään aikana pohtinut tulevaisuuden unelmia ja esille nousi ajatus maailmasta, jossa vihapuhetta ei olisi ja erilaisuutta arvostettaisiin. Showtanssin esiintyvä- ryhmä rakentaa teemallisia esityksiä erilaisiin tapahtumiin Varkaudessa ja muissa paikkakunnissa. Esitys soveltuu kaikenikäisille.

Tanssi: Eeva Piippo, Greta Zoppi, Iida Ruippo, Mape Laukkanen, Teresa Siippainen, Vanessa Varis ja Veera Vartiainen.
Ohjaus: Nella Turkki
Koreografia: Nella Turkki & tanssijat.

Esityksen yleisömäärä on rajattu 12 henkilöön voimassaolevien kokoontumismääräysten mukaan. Katsojat otetaan sisään saapumisjärjestyksessä. Esityksen järjestelyissä on otettu koronaohjeistukset huomioon. Katsojien on noudatettava turvavälejä (2 m) sekä saavuttava tilaan maskia käyttäen. Esityspaikka on esteetön ja saavutettava.

Esityksen kesto 4 min.

Järj. Soisalo-tanssikoulu yhteistyössä Varkauden kirjasto ja Vekara-Varkaus

ITÄ-SUOMEN AVI:N 22.3.2021 SAAKKA VOIMASSA OLEVA MÄÄRÄYS KORONAPANDEMIAN LEVIÄMISEN EHKÄISYYN:
Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu alle 20 (kaksikymmentä) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.

1. Osallistu tapahtumiin vain terveenä ja oireettomana.

2. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa.

3. Pidä 2 metrin etäisyys muihin kuin oman seurueesi jäseniin.

4. Aivasta kainaloon tai nenäliinaan.

5. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.