Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tule mukaan seikkailemaan talviseen metsään. Perhejoogatunnilla aikuinen ja lapsi (3-11 v) pääsevät liikkumaan leikkimielisesti yhdessä. Tunnin joogasatu vie meidät mielikuvitusretkelle puuterilumen keskelle, pääsemme rauhoittumaan, ilakoimaan, hengittämään ja tunnustelemaan talvea kaikilla aisteilla.

Ilmoita ohjaajalle mahdolliset allergiat/sairaudet/muut huomioitavat asiat, jos ne voivat vaikuttaa osallistumiseesi tunnilla. Vältä raskaita aterioita ennen tuntia ja juo vettä ennen ja jälkeen tunnin, tunnilla ei pidetä juomataukoa. Mukaan tunnille tarvitset oman maton kaikille joogaajille, paljaat varpaat sekä mukavat vaatteet liikkumiseen. Salin mattoja voi myös lainata. Voit ottaa myös oman viltin loppurentoutumiseen.

Tule viettämään aikaa lähimmäisten kanssa ja hankkimaan mukavia yhteisiä muistoja perhejooga tunnilta. Tunnin ohjaa Barnyoga lasten joogaohjaaja Jonna Virolainen. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittaudu ajoissa. Kesto 50 min.

LIPUT: 10 € aikuinen/lapsi pari, lisälapset 4 € sis. osallistumisen tunnille ja kotiin vietävät pienet joogaohjeet

Maksu paikan päällä korttimaksu tai mobilepay/tilisiirto

ILMOITTAUTUMINEN:  jonnavirolainen2018(a)gmail.com
– Otsikoksi Perhejooga ja viestiin kaikkien osallistujien nimet ja lapsiosallistujien iät sekä puhelinnumero, josta tavoittaa perhejoogaan osallistujat.

LISÄTIETOJA: täältä

 

Järj. Tmi Jonna Virolainen yhteistyössä Soisalo-opisto

Noudatamme voimassa olevia terveysturvallisuus suosituksia: muista turvavälit ja hyvä hygienia. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.