Ladataan Tapahtumat

Auditorio, 2. krs

Lentotaituri Osvaldo on tilannut postimyynnistä virtaviivaisen ilmailulaitteen, jonka hän aikoo koota yleisön silmien edessä kaverinsa Auguston avustuksella. Mutta paketista tulevat osat ovatkin kovin eriskummallisia. Onko heitä huijattu? Tekniset ongelmat kylvävät riidan kaverusten välille… Kommellukset seuraavat toisiaan, kunnes Osvaldo ja Augusto lopulta ymmärtävät, että vain yhteistyö saa siivet kantamaan – ja unelmien lentonäytöksen toteutumaan!

Lämminhenkisen kertomuksen inspiraationlähteenä on ikiaikainen unelma lentämisestä. Esitys pohtii tekniikan luomia haasteita ja inhimillisen yhteyden merkitystä lapsille sopivalla tavalla. Puvustus, rekvisiitta ja musiikki ammentavat sirkuksen värikkäästä maailmasta.

Tarina kerrotaan klovnerian ja objektiteatterin keinoin. Pääosassa ovat klovnien sydämellinen hassuttelu, fyysinen ilmaisu sekä musiikin luomat tunnelmat. Entä miten esityksessä lopulta päästään lentämään? Se onkin aikamoinen yllätys…

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Nukketeatteri Annoksen “Unelmien Lentonäytöstä” ja liitämään mielikuvituksen siivin yhdessä klovnien kanssa!
Esitys sopii yli 3-vuotiaille, kesto n. 35 min.

LIPUT: 8 €
MYYNTI: Lippu.fi ja Tieto ja Tiketti kirjaston lastenosastolla

Järj. Vekara-Varkaus