Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tule mukaan iloiseen ulkoilupäivään Vatuskille! Ohjelmassa mm. pulkkamäenlaskua, rinnekoulu ja lumenveistoa taikaeläin-teemalla. Pelastakaa Lapset ry:llä on kaakaopannu kuumana ja laskiaispullat odottamassa, että perheet voivat piipahtaa juttelemassa vanhemmuuden iloista tai kertomassa toiveita jatkotoiminnalle. Rohkelikot ja muutkin voivat paistella kanssamme myös makkaraa. Tarjottavaa riittää rajalliselle määrälle osallistujia.

Tapahtuma on maksuton, mutta rinnekouluun voidaan ottaa vain rajallinen määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Rinnekouluun kuuluu välineet ja opetus n. 45 min. Rinnekoulu sopii kouluikäisille lapsille ja paikat varattavissa tämän linkin kautta: https://link.webropol.com/s/rinnekoulu2022

Tapahtumaan suositellaan sään mukaista pukeutumista ja mukavaa on jos myös teeman mukaista asustetta löytyy. Pulkkamäen kaikki noidat ja velhot saavat myös pienen kotiin viemisen.

Noudatamme voimassa olevia terveysturvallisuus suosituksia: muista turvavälit ja hyvä hygienia. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

 

Järj. Varkauden Pelastakaa Lapset ry yhteistyössä Varkaus Ski Center, Warkauden veisto ry ja Taidetta terveydeksi ry