Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ville oli tavallinen työläisperheen poika 1800-luvun Varkaudessa, jonka mielipuuhaa oli kaarnaveneiden vuoleminen ja niiden uittaminen Pirtinvirrassa. Työläisperheen pojaksi hän eli hyvin epätavallisen ja tapahtumarikkaan elämän. Jälkipolville Ville jätti perinnöksi jotain, minkä hän jätti arvoituksellisesti etsittäväksi. Tempaudu mukaan Villen tarinaan, ratko arvoitukset ja hänen tarkoin varjelema aarre paljastuu sinulle!

Niitti-Villen arvoitus on koko perheen puistopakopeli, jonka reitti kulkee Huruslahden rantaa pitkin. Reitin pituus on n. 1 km. Ratkaistavat arvoitukset löytyvät tauluilta. Niiden koodit syötetään nettisovellukseen, jolloin seuraavan taulun paikka selviää. Arvoitukset ovat alakouluikäisille sopivia, mutta kuitenkin haastavia, joten on hyvä ottaa mukaan varttuneempi henkilö.

 

ALOITA NÄIN:

  • Varaa mukaasi kännykkä tai tabletti jossa nettiyhteys. Tehtävien selvittämistä helpottaa, jos otat mukaan paperia ja kynän.
  • Etsi taulu numero 1. josta löydät jatko-ohjeet. Onnea arvoituksen ratkaisuun!

 

Järj. Vekara-Varkaus

 

NOUDATAMME ITÄ-SUOMEN AVI:N MÄÄRÄÄMIÄ KOKOONTUMISRAJOITUKSIA SEKÄ OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖN JA TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN LAITOKSEN OHJETTA TERVEYSTURVALLISUUDEN VARMISTAMISEKSI.
EDELLYTÄMME TAPAHTUMIIMME OSALLISTUJIA OSALTAAN HUOMIOMAAN SEURAAVAT ASIAT:
1. Osallistu tapahtumiin vain terveenä ja oireettomana.
2. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa.
3. Pidä riittävä etäisyys muihin kuin oman seurueesi jäseniin.
4. Aivasta kainaloon tai nenäliinaan.
5. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
6. Suosittelemme Koronavilkku-sovelluksen käyttöä.