Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

”Hurahdin tähän ihanaan nukkekotimaailmaan noin viisitoista vuotta sitten ja sain samalla ns. minisilmät. Ja kun sellaiset saa niin näkee kaiken aivan eri tavalla. Korkit, tilkut, tikut, pienet laatikot, keskikokoiset ja isot laatikot – mitähän niistä saisi tehtyä? Kattiloita, mattoja, pöydän jalkoja, sänkyjä, nukkekoteja; arkiset tavarat saavat uuden elämän.

Joskus minulta kysytään, että miksi nukkekotoilu on harrastukseni? Lyhyt vastaus: se on niin hauskaa. Saan käyttää luovuutta, ratkaista erilaisia pikkuongelmia, miettiä värejä, materiaaleja, selvitellä aikakausien sisustuksia ja elintapoja. Parasta lienee, että ei ole yhtä ainutta tapaa tehdä nukkekoteja, vaan kaikki itselle sopivat tavat ovat oikeita. Aivan vastuutonta hommaa!
Tämä “villitys” vei mukanaan ja monenlaisia taloja tyyliin sopivine yksityiskohtineen syntyi. Osa niistä on mukana Nukkekotiyhdistyksen valtakunnallisissa näyttelyissä Tampereella ja Seinäjoella. Naapurissa Leppävirran kirjastolla olen ollut mukana kahdesti ja täällä Varkaudessa tämä on kolmas oma näyttely.
Toivotan katsojille antoisia hetkiä näyttelyssäni.”

Järj. Leena Asikainen

 

Otathan nämä huomioon osallistuessasi Syys-Vekaran ohjelmaan:

  • Osallistu tapahtumiin vain terveenä ja oireettomana.
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.