Ladataan Tapahtumat

Linnunlaulu, itikan ininä, vihreä matto jalkojen alla ja kevyt tuulenvire kasvoilla. Tule mukaan aistimaan metsän taruja, tutustumaan yrttien käyttötarkoituksiin ja syötävien luonnonkasvien tunnistamiseen.

Metsähyppely on suunnattu n. 4–12-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan.  Luonnontuoteneuvojan kanssa ihmetellään, tutkitaan ja tutustutaan eri aistein metsästä löytyviin antimiin ja samalla opetellaan turvallista metsässä liikkumista ja syötävien kasvien poimintaa, rohkaistutaan kokeilemaan erilaisia makuja ja opitaan yrteille muitakin käyttötarkoituksia.

Metsähyppelyssä kuljetaan polkua pitkin muutaman sadan metrin lenkki ja palataan laavulle, jossa pientä maisteltavaa tarjolla. Laavulla voit paistaa ja herkutella omia eväitä metsähyppelyn jälkeen. Säävaraus – sade/myrskysään sattuessa tapahtuma perutaan.

Mukaasi tarvitset pienen korin, sään mukaiset ja ötököiltä suojaavat vaatteet ja hyvät kengät sekä uteliasta mieltä! Kävijät eivät ole vakuutettuja retken järjestäjän puolesta.

LIPUT: 15 € aikuinen-lapsipari, lisälapset 5 €. Hinta sisältää pienet purtavat ja materiaaleja villiyrteistä lapsille ja aikuisille.

ILMOITTAUTUMISET, LISÄTIEDOT JA MAKSU: holvi.com/shop/tmijonnavirolainen

Järj. Tmi Jonna Virolainen