Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY!

Kirjaston auditorio, 2. krs

Maisteri Molton Tule mukaan! –show naurattaa ja laulattaa sekä aikuisia että lapsia. Konsertissa Pikku Kakkosesta tuttu maisteri Molto (Isa-Eerika Lehto) opettaa musiikkia omintakeisella tyylillään kaiken ikäisille. Maisteri Molto on sekoitus kapellimestaria, klovnia ja musiikinopettajaa. Hänellä on mukanaan musiikkisalkkuja, joista löytyy mitä kummallisimpia vihjeitä lauluista. Välillä muistellaan musiikin dynamiikan merkintöjä ja opetellaan kaikulaulu, joka lauletaan kaanonissa yleisön kanssa. Esityksessä siis lapset ja aikuiset pääsevät oppimaan huomaamattaan paljon musiikista.

Maisteri Molto soittaa klarinettia, bassoklarinettia, tenorisaksofonia ja nokkahuilua sekä laulattaa että tanssittaa yleisöä TV-sarjasta tutuilla lauluilla. Eriskummallisen musiikinopettaja Molton mukana on huippumuusikko, joka kaitsee maisteri Moltoa, sillä välillä musiikki ja erilaiset tapahtumat vievät maisterin mukanaan, eikä sekoiluilta aina vältytä…

Maisteri rakastaa musiikkia, mutta joskus hän katoaa omiin maailmoihinsa ja on vahvasti tunteidensa vietävänä. Onneksi muusikot ja yleisö saavat hänet palaamaan todellisuuteen ja jälleen laulut soivat –yhdessä!

Esityksen jälkeen voi halutessaan jäädä juttelemaan Molton kanssa.

Liput: 8 €
Myynti: Lippu.fi ja kirjasto ke 1.3. alkaen.

Järj. Vekara-Varkaus