Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vekara-Varkaus viikkoa on vietetty monipuolisen ohjelman parissa ja nyt on aika päätöskonsertin. Itsenäisyydenpuisto täyttyy piknikvilteistä ja eväskoreista ja lapset kirmaavat pitkin nurmikoita. Sunnuntai-iltapäivä on omistettu elävälle musiikille ja hauskalle yhdessäololle. Lehtevämies on nimikkokonserttinsa juontaja ja laulaa myös lempilaulujaan.

Ohjelman aluksi kuulemme SIINA & TAIKARADIO -orkesterin Laulubussi seikkailee -konsertin.
Laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän. Siina & Taikaradio -Orkesteri kutsuu koko perheen bussiretkelle, jossa kaikki on mahdollista ja kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin! Laulubussi kulkee laulubensalla, joten kaikkien lauluapua tarvitaan. Minkälainen musiikkiseikkailu meitä odottaa ja keitä tapaamme vauhdikkaalla matkalla? Taikaradio -Orkesterin akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijansa päivää niin perinteisten tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin. Tervetuloa kaikki mukaan yhteiseen ja iloiseen musiikkiseikkailuun!
Lastenmusiikkiorkesteri Siina & Taikaradio -Orkesteri on konsertoinut jo yli 15 vuotta ympäri Suomea. Siina on koulutukseltaan varhaisiän musiikinopettaja ja hän on tuttu musiikkitoimittaja myös Pikku Kakkosesta sekä suosittu tubettaja YouTuben Siinan TaikaStudio -kanavalta. Siina & Taikaradio -Orkesteri sai Vuoden Lastenmusiikkiyhtye 2020 -palkinnon.

Uudistuneen Vekaraorkesterin konsertti tuo Jukka Itkosen rakkaat lastenlaulut kaikkien kuultaviksi. Muistamme näin Jukkaa, joka on Lehtevämies satuhahmon luoja ja hänen laulujen sanoitukset ja osin myös sävellykset ovat olleet osa jokaista Vekara-Varkautta koko sen historian ajan, vuodesta 1995. Vekaraorkesterin solistina vierailee Pieta Martikainen.

Varkauden seudun eläinsuojeluyhdistys tuo puistoon eläimiä lasten ihasteltavaksi.
Kilpikonnaharrastajat ry tuo paikanpäälle ihmeteltäväksi lemmikkikilpikonnia.
Osallistu myös Kuperkeikan SM-kisoihin! Tapahtuman kesto n. 2,5 t.

Puistopuhveteissa on tarjolla suolaista ja makeaa välipalaa.

Ota mukaan viltti tai muu alusta jolle istahdat. Yleisölle on varattu rajallinen määrä penkkejä. Tervetuloa viihtymään koko perheellä.

Järj. Vekara-Varkaus