Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Viime talvena Hertunrannassa toteutettu upea yhteisöllinen jäälyhtypolku saa jatkoa Itsenäisyydenpuistossa. Jäädytä oma lyhty ja tuo se puistoon kolattujen polkujen varteen. Jäälyhtyjä voi tuoda tiistaista 8.3. alkaen sunnuntaihin 13.3. asti mihin aikaan tahansa. Tuo lyhdyn lisäksi ulkokynttilä tai led-valo ja sytytä se lyhdyn sisälle. Jaa kuvasi Instagramissa tunnisteella #jäälyhtypolkuvarkaus

Ohjeet jäälyhdyn valmistukseen:

1) Laita ämpäriin tai reikäkakkuvuokaan vettä ja siirrä se ulos pakkaseen tai pakastimeen jäätymään. Voit myös käyttää kahta eri kokousta ämpäriä ja laittaa ämpärit sisäkkäin niin, että pienempään ämpäriin lisätään painot. Isompi ämpäri täytetään vedellä. Voit myös kokeilla täyttää ilmapalloja tai jäädyttää rakennuspalikoita käyttäen maitopurkkia.
2 ) Halutessasi voit värjätä veden mehulla tai koristella kukilla/oksilla/kävyillä. Käytetään vain luonnonmateriaaleja!
3 ) Jäädytä lyhtyä kunnes reunat ovat jäätyneet muutaman sentin paksuisiksi.
4 ) Ennen kuin tuot lyhdyn paikan päälle, kumoa ämpäri, jotta sula vesi valuu pois. Mikäli pohja on jäätynyt tee siihen pieni reikä ja valuta vesi pois.
5 ) Laita pohjalle ulkokäyttöön sopiva kynttilä. Varmista että lähellä ei ole mitään syttyvää.
Ei ilmoittautumista.

LISÄTIETOJA: puh. 050 357 1705, warkautelaiset(a)gmail.com

Noudatamme voimassa olevia terveysturvallisuus suosituksia: muista turvavälit ja hyvä hygienia. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Järj. Warkautelaiset ry