Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa lumoavaan taikamaailmaan kirjaston alakertaan! Ensimmäisenä lajitteluhattu päättää, mihin tupaan pääset. Tai ehkäpä tiedätkin jo, oletko Rohkelikko, Puuskupuh, Luihunen vai Korpinkynsi. Väritettävänäsi on tupaviirejä ja Harry Potter -kirjanmerkkejä. Ukkoslintujen, haiskujen ja hevoskotkien jatkoksi piirretään yhdessä uusia ihmeotuksia, joille keksitään tietenkin myös nimet. Selvitä labyrintti tai kokeile, uskallatko mennä jännittävään mörköluolaan. Yritä saada sukka Dobbyn käteen tai tutustu velho- ja taikuusaiheiseen kirjallisuuteen. Taikamaailmassa on puuhaa kaikenikäisille, alle kouluikäiset velho-oppilaat voivat askarrella yhdessä vanhemman kanssa.

Jokaiselle päivälle on vaihtuva kädentaitotyöpaja, jossa valmistetaan maagisia asioita!

PE 11.3. LOHIKÄÄRMEEN MUNAT JA IHMEOTUKSET

Valmista värikäs, metallinhohtoinen lohikäärmeenmuna, jossa on kimaltavia jalokiviä.

Tavalliset pehmolelut muuttuvat taianomaisiksi ihmeotuksiksi. Muutoksen tarvitaan vain akryylivärejä, kimalteita, akryylitimantteja ynnä muuta tilpehööriä, ja pehmolelu on loistava taikaolento! Voit tuoda oman pehmolelun mukanasi, myös pajasta löytyy leluja tuunattavaksi.

Noudatamme voimassa olevia terveysturvallisuus suosituksia: muista turvavälit ja hyvä hygienia. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

 

Järj. Vekara-Varkaus ja TaitoShop Varkaus