Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Varkauden Soittokunnan reipas puhallinmusiikki johdattaa festivaalikansan puistojuhlaan Hertunrantaan. Vekara-Varkauden maskotti, Lehtevämies juontaa avajaiset ja laulaa Anssi Huotarin säestyksellä lempilaulujaan. Avajaisten pääesiintyjä on lastenmuusikko ja lastenmusiikin tekijä Ville Karttunen, jonka kielellisesti rikkaita ja maanläheisiä lauluja on palkittu mm. Vuoden uusi lastenlaulu -kilpailussa. Saamme maistiaisia myös maanantai-illan tähtivierailusta Warkaus-salissa, Säilättäret-ryhmän keskiaikaisesta sirkusesityksestä Pyhän Päärynän Legenda.

Ville Karttunen on avajaisten pääesiintyjä.

Puistossa pääset kokeilemaan jättiläissaippuakuplien tekoa ja vesipyssymaalausta. Puffettia pitää UNICEF Varkauden vapaaehtoisryhmä (käteismaksu), Vekara-Varkaus tarjoaa mehut kaikille kävijöille. Paikalla myös kaverikoirat sekä Mortonin Tuomas-koira ja jäätelökärry.

 

Pieni sade ei järjestäjiä säikäytä, varauduthan sään mukaan. Ota mukaan oma viltti tai alusta, mille istahdat ohjelman ajaksi. Halutessasi voit pukeutua naamiaisasuun ja tehdä puistojuhlasta entistä värikkäämmän!

 

Järj. Vekara-Varkaus