Vekara-Varkaus
Festivaaliviikko
Syys-
Vekara
Talvi-
Vekara

2021 Vekara-Varkaus INFO

Vekara-Varkaus 2021 ohjelmisto

Väriroiskevaroitus! Iloismin tarttumisvaara!
Vekara-Varkauden vuoden 2021 ohjelma on nyt julkaistu ja se löytyy nettisivuiltamme. Festivaaliviikon teemana on tänä vuonna ITE-taide ja ohjelma sisältää jälleen värikkään kattauksen monenlaista tekemistä ja näkemistä. Yleisörajoitusten noudattamiseksi suurimmista live-tapahtumista on tänä vuonna luovuttu, mutta pääsemme kohtaamaan pienemmissä ohjelmissa, joissa rajoitusten noudattaminen on mahdollista.

Koronatilanteen huomioiminen

Haluamme pitää huolta festivaaliviikon turvallisuudesta ja siksi osallistujamääriä on rajoitettu ja suurimmat tapahtumat siirretty ensi vuodelle. Yleisörajoitusten toteutumisen turvaamiseksi osaan työpajoista on ennakkoilmoittautuminen, josta lisätietoa löytyy ohjelmasivuilta. Myös pandemiatilanteen pahentumiseen ja suurempien tapahtumien peruuntumiseen on varauduttu. Ajankohtaiset tiedot ohjelmien toteutumisesta löytyvät ohjelmasivuilta.

NOUDATAMME ITÄ-SUOMEN AVI:N MÄÄRÄÄMIÄ KOKOONTUMISRAJOITUKSIA SEKÄ OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖN JA TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN LAITOKSEN OHJETTA TERVEYSTURVALLISUUDEN VARMISTAMISEKSI.
EDELLYTÄMME TAPAHTUMIIMME OSALLISTUJIA OSALTAAN HUOMIOMAAN SEURAAVAT ASIAT:

1. Osallistu tapahtumiin vain terveenä ja oireettomana.
2. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa.
3. Pidä riittävä etäisyys muihin kuin oman seurueesi jäseniin.
4. Aivasta kainaloon tai nenäliinaan.
5. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
6. Suosittelemme Koronavilkku-sovelluksen käyttöä.

Toivotamme lapsiperheet sydämellisesti tervetulleiksi mukaan!