Vekara-Varkaus
Festivaaliviikko
Syys-
Vekara
Talvi-
Vekara
Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vohvelikisa 2020

Perinteisesti vekaraviikon vohvelikisaan on voinut osallistua äänestämällä kahviloiden ja puhvettien makoisinta vohvelia. Tänä vuonna vohvelikisa käytiin kotona paistettujen vohveleiden kesken.

Voittajavohveli on julkistettu!

Alman,  7-v., vohveli voitti kisan! Äiti teki taikinan ja paistoi Alman kanssa vohvelit. Alma koristeli voittovohvelin vaahtokarkeilla, sireenillä, orvokilla, sutruunamelissalla, mintulla, sulatetulla maitosuklaalla, valkosuklaan paloilla ja yhdellä mansikalla.

 

Vohvelikisa tiedote:

Paista herkulliset vohvelit kotona ja täytä ne suosikkitäytteilläsi. Täyte voi olla suolainen tai makea. Vekararaati valitsee valloittavimman vohvelikuvan ja palkitsee sen lähettäjän Mortonin lahjakortilla. Vohvelikisa on käynnissä koko vekaraviikon ajan.

Lähetä kuva vohvelistasi su 14.6. klo 18.00 mennessä osoitteeseen vekara(a)varkaus.fi. Muista kirjoittaa viestiin nimesi ja yhteystietosi.
Halutessasi voit kertoa hieman vohveleista – kuka sekoitti vohvelitaikinan, kuka paistoi, mitä kaikkea herkkutäytteeseen laitoitkaan. Julkaisemme voittajavohvelin kuvan myös Vekara-Varkauden Instagramissa ja Facebookissa.

Tietosuojaseloste löytyy täältä.

Järj. Vekara-Varkaus

Kuva Roosa Vikström

Ajankohta

Voittaja löytyi!

Paikka

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

Maksuton