Vekara-Varkaus
Festivaaliviikko
Syys-
Vekara
Talvi-
Vekara
Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tulenhaltija ja minä –elämyskierros

Virtuaalinen kirjan julkaisutilaisuus sekä elämyskierros.

Vekara-Varkauden yhteydessä avautuu ovi 1980-luvun Varkauteen sekä taikamaahan, joka sijaitsee jossain kaukana tuntureiden tuolla puolella. Perjantaina 12.6.2020 kello 14.00 julkaistiin Tommi K. J. Taskisen kirjoittama ja Johanna Männistön kuvittama lastenromaani ”Tulenhaltija ja minä”. Lukijoiden eteen avautuu piirtojälkiä erityisherkän pojan, Juhanan, tunteista ja kokemuksista pontevassa pikkukaupungissa aikana, jolloin elämä oli makeaa kuin kioskilta ostetut kymmenen pennin vadelmaluuirtokarkit.

Eräänä yönä Juhanan elämä muuttuu, kun hän saa yllättäen kutsun salaperäiseen taikamaailmaan. Tuon hetken jälkeen mikään ei ole enää entisellään ja Juhana huomaa olevansa keskellä elämänsä kovinta koitosta. Koitosta, jossa Juhana joutuu isojen kysymysten kiirastuleen. Tapahtumat vyöryvät hyökyaallon voimalla vastaan eikä ole muuta vaihtoehtoa kuin etsiä vastauksia koko elämää määrittäviin kysymyksiin kuten Kuka minä olen? Kelpaanko? Välittääkö joku minusta? Onko olemassa oikeaa ja väärää?

Tarina, sen teksti ja maalaukset hehkuvat suuria, syviä ja vavahduttavia tunteita. Tunteita, joista syntyy tunnekokemuksia, joiden vaikutus kulkee mukana koko ihmiselämän ajan. Julkaisutilaisuus on virtuaalinen ja sisältää samalla makupaloja tarinan tunnelmista ja maalauksista. Tervetuloa mukaan kokonaisvaltaiseen tunne-elämykseen, joka sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.

Voit katsoa Tulenhaltija ja minä -elämyskierroksen täällä.

Järj. Osuuskunta Revontulikuu

Kuva Johanna Männistö

Ajankohta

Video nähtävänä edelleen

Paikka

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

Vapaa pääsy!