Vekara-Varkaus
Festivaaliviikko
Syys-
Vekara
Talvi-
Vekara
Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tarinoiden taikaa nukkekodin innoittamana

Tule luomaan nukkekodin innoittamana tarina perinteisessä tarinamuodossa, runona tai sarjakuvana. Tarinan koko mielellään A5 tai A4. Tarinan aiheeksi voit valita jonkin Anu Pellisen ja Jari Hämäläisen Taidekeskus Väinölän pihapiirissä esillä olevista nukkekoti-yhteisteoksista:

  • Nudistineiti odottaa aamukävelyseuraa
  • Ukko
  • Kahvila ”Cafe Nalle”
  • ”Blues Baari”
  • Cafe Nallen terassi ”Terassi Aurinkoinen”
  • Kanojen Terassi ”Terassi Aurinkoinen Kanala” P.S. Kanat vuokraavat terassia myös pitopalvelukäyttöön (vain kasvissyöjille)

Luovaa työtä ei voi oikeasti laittaa paremmuusjärjestykseen. Tämän tietäen Gepetto palkitsee kuitenkin yhden saapuneen tarinan. Valitun tarinan tekijä saa palkinnoksi tarinansa innoittajana toimineen nukkekotityön koivuvaneriset rakennuspaketit (rakennuksen ja huonekalut).

Valinnan tekee ja palkinnon lahjoittaa Anu Pellinen ja Jari Hämäläinen. Tarinat voi toimittaa suoraan raadille sähköpostilla gepetto(a)gepetto.fi tai postitse Gepetto, Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala tai paperilla Taidekeskus Väinölään 19.8.2020 mennessä.

Palkittu tarina julkaistaan Gepetton sivuilla (https://www.gepetto.fi/messut-ja-kesamyymalat/) sekä Taidekeskus Väinölän sivuilla.

Katso tästä Taidekeskus Väinölän sijainti kartalla

Järj. Taidekeskus Väinölä ja Gepetto Anu Pellinen

 

Taideseikkailu: Pupu & Onnenlintu

Tänä kesänä puput ovat jälleen loikkineet katsomaan naivistista taidetta ILOA – TOIVOA -näyttelyyn, väriä pursuavaan Taidekeskus Väinölään. Kävijöiden iloksi Onnenlintu on lentänyt myös katsomaan hyvän mielen teoksia.

Lisätietoja taideseikkailusta ja näyttelystä löydät Taidekeskus Väinölän kotisivuilta: https://taidekeskusvainola.fi/etusivu/

Kuvassa Jari Hämäläinen ja Anu Pellinen

Ajankohta

Ohjelma on ohi

Paikka

Ikäsuositus

Leikki-ikäiset, Koululaiset, Koko perheelle

Liput

Maksuton