Vekara-Varkaus
Festivaaliviikko
Syys-
Vekara
Talvi-
Vekara
Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Taajama Tärskyt Kommilassa

Taajama Tärskyt on kaikille avoin maksuton tapahtuma, jonka tarkoituksena on koota yhteen kaupunkilaisia sekä eri alojen toimijoita. Tärskyjen teemana toimii yhteistyö, yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen.

”Kivipolku Tehtaan kouluun johdattaa. Se kaikkia teitä luokseen odottaa.”
Polku ei kuitenkaan ole aivan valmis ja siihen me tarvitsemme kaikkien lasten ja vähän aikuistenkin apua. Millaisen kiven Sinä toisit osaksi Polkua? Olisiko se punainen kuin peruna? Vai raidallinen kuin retiisi? Laske luovuutesi valloilleen ja koristele oma kivesi osaksi Polkua maalaten tai liimaten, niin syntyy Polku kivinen.
Yhteisöllinen Polku -teos on Kuopion Muotoiluakatemian HAPPY 😀 KUNTA -hankkeen nuorten suunnittelema ja toteuttama. Teos on osallistava ja tekijöillä on viesti kaikille varkautelaisille: ”Elämä on välillä kivikkoista ja jokaisella on oma polkunsa, mutta olemme täällä yhdessä ja toivommekin kaikkia varkautelaisia täydentämään teostamme ja jättämään oman palan polkuansa.”

Tule tervehtimään paikallisia, pyöräyttämään onnenpyörää tai ideoimaan ideaseinälle #yhteiseksihyväksi. Tarjolla maksutta kahvia, mehua ja pullaa sekä grillistä makkaraa.

Tapahtuma järjestetään vallitseva koronaepidemia huomioiden viranomaisten suosituksia noudattaen. Tulethan siis paikalle vain oireettomana, pidetään turvavälit kunnossa ja huolehditaan hyvästä käsihygieniasta.

Järj. Warkautelaiset ry yhteistyössä mm. Varkauden museot, Varkauden seurakunta, Vekara-Varkaus ja K-Market Pirkka

Ajankohta

Ke 14.10. klo 17.00-19.00

Paikka

Ikäsuositus

Taaperot, Leikki-ikäiset, Koululaiset, Koko perheelle

Liput

Maksuton