Vekara-Varkaus
Festivaaliviikko
Syys-
Vekara
Talvi-
Vekara
Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

SIRKUSTELUA – Toiminnallinen taidepaja

Sirkusväeltä kolmelta puuttuu hattu ja ilman hattua ei pääse estradille, niin sanoo tirehtööri, josta ei parane pahaa sanoa.

Autetaan Nuorallatanssija Esmeralda Butterflyta, hän on Ihanista ihanin, parrakas ja kaunis nuorallatanssija, höyhenen kevyt, pieni ja hento. Hän nuoralla tanssii kuin sudenkorento, päivän perho kultasiipi, unelmien keiju ja auta armias, hänhän on parrakas.

Hattu valmistetaan myös Leijonankesyttäjä Hurja Adolfille, jonka leijona Hurja Armas on ylväs ja arvokas, koko sirkuksen kuningas.

Iloisen hatun tarvitsee myös pelle Kalle, joka aina kompastuu, toikkaroi ja kompuroi ja lopulta lentää pläsilleen, itkeä tihrustaa ja meitä kaikkia sydämellisesti naurattaa.

Askarrellaan yhdessä tarinan kautta hauskat sirkushatut. Sirkustelua on hyvänmielen työpaja, jossa huomioidaan lasten erityistarpeet. Työpaja sopii kaikille!

Työpaja striimataan Zoom-sovelluksen välityksellä. Livestriimaus on kertaluontoinen eikä sitä tallenneta. Sovelluksen käyttöohjeet löydät alempaa tältä sivulta.

Kesto noin 1 h.

Askartelua varten tarvitset

 • värikkäitä paperiarkkeja
 • liimapuikon
 • sakset
 • kuminauhaa
 • värikynät
 • glitterliimaa

Lisätietoa: ritva.lehtovaara(a)jaatinen.info, p. 041 538 3034

Järj. Varkauden Perheentalo, Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry, Vauhti! -hanke

 

Ohjeet Zoom-sovelluksen käyttöön

Zoom Cloud Meetings APP asennus Android älypuhelimeen

 1. Hae Google Play kaupasta sovellus: Zoom Cloud Meetings ja valitse Asenna / Avaa
 2. Valitse Join a Meeting Syötä saamasi Meeting ID nro, nimesi ja valitse ”Join Meeting” (erillistä rekisteröitymistä ei tarvita)
 3. Hyväksy tämän jälkeen Zoom ohjelmalle mobiililaitteessa tallennustilan, mikrofonin ja kameran käyttö Got It / Salli / Salli
 4. Kytke mobiililaitteen äänilaitteet käyttöön.
 5. Zoomin mobiili-ohjelman käyttöliittymä saat valikot näkymään koskettamalla käyttöliittymää keskeltä. Tarvittaessa mikrofonin ja / tai kameran voit kytkeä päälle alareunasta ja zoomi lopetus oikeasta yläkulmasta ”Leave”

Zoom-sovelluksen asennus tietokoneelle

 1. Lataa ja avaa ohjelma https://zoom.us/download
 2. Valitse Join a Meeting: Syötä saamasi Meeting ID nro, nimesi ja valitse ”Join Meeting” (erillistä rekisteröitymistä ei tarvita)
 3. Testaa ääniasetukset
 4. Tarvittaessa mikrofonin ja / tai kameran voit kytkeä päälle alareunasta ja zoomi lopetus oikeasta yläkulmasta ”Leave”

Kuva Tiina Nevanperä

Ajankohta

Ohjelma on ohi

Paikka

Ikäsuositus

Leikki-ikäiset, Koululaiset

Liput

Maksuton