Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Retki Härkämäen tähtitornille

Tervetuloa mukaan bussiretkelle Kangaslammin Härkämäen upeissa maisemissa sijaitsevalle tähtitornille ja observatorioon. Bussimatkan aikana saat kuulla tähtitornin tarinoita oppaiden kertomana.

Härkämäellä kierretään noin 1 km pituinen tietopolku, jonka varrella tutustutaan Suomen metsäneläimiin ja luonnonkukkiin. Luonnonkukan päivää vietetään valtakunnallisesti sunnuntaina 17.6. Ohjelmassa on myös erilaisia avaruuteen ja energiaan liittyviä elämyksellisiä tutkimuksia ja kokeita. Kierrosten välillä syödään välipalaa.

Tähtitorni sijaitsee n. 40 km päässä Varkaudesta. Retken kokonaiskesto on n. 5 tuntia. Mukaan retkelle mahtuu 50 henkilöä, ikäsuositus yli 5-v. Ohjelma sopii hyvin perheille sekä isovanhempien ja lastenlasten yhteiseksi retkipäiväksi. Pukeudu ja varustaudu sään mukaan. Sade ei ole tällä retkellä ongelma, koska paikan päällä on runsaasti sisätiloja.

Lisätietoja: puh. 0400 165 777 tai puh. 044 785 6780

HUOM! Otathan huomioon että lippuja saa ostettua käteisellä ja kortilla Tieto ja Tiketistä pe 15.6. klo 17.00 saakka. La-aamuna 16.6. klo 8.30 käteisellä lipunmyynti bussin lähtöpaikalla eli kaupunginkirjaston edessä.

Järj. Savonia amk, Warkauden Kassiopeia ry ja Vekara-Varkaus

Katso kaupunginkirjaston sijainti kartalla (lähtöpaikka)

Huom! Aurinkopäivää vietetään Härkämäellä su 22.7.2018.
Lisätietoja aurinkopäivästä: www.kassiopeia.net/harkamaen-observatorio/

Kuva Denis Sokol

Ajankohta

La 16.6.
klo 9.00

Paikka

Lähtö kaupunginkirjaston edestä, Osmajoentie 1

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

10 € /hlö, sisältää matkat ja tarjoilun perillä
Tieto ja Tiketti (kirjasto)
la 16.6. klo 8.30 kaupunginkirjaston edessä käteisellä