Vekara-Varkaus
Festivaaliviikko
Syys-
Vekara
Talvi-
Vekara

Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Puluboi-hittinäytelmä

Syys-Vekarassa hittinäytelmä lapsille ja aikuisille!

Puluboi-jätkäpoika haluaa ensimmäistä kertaa lentää kotipesästä, hankkia vaimon ja nähdä ”avalaa maailmaa”. Isäpulu ja äitipulu kieltävät sen, mutta Puluboi karkaa silti.
Samaan aikaan Mai-tyttö eli poni karkaa kotoaan kostoksi äidille ja isälle. Hänen ei anneta mielikuvitella ja olla Poni, koska hänellä alkaa syksyllä koulu.

Karkumatkoillaan Puluboi ja Poni ystävystyvät, kuuntelevat ja auttavat toisiaan. Tosiystävyys on maailman tärkeintä joka ikisen kasvumatkalla itsensä kokoiseksi.

Puluboi on riemastuttavalla elämänhuumorilla ja muikealla musiikilla höystetty koko perheen satu.
”Tämä näytelmä on hitti”, tuulettaa lentävä tovelinne Puluboi Palttasaal Palmu ja lupaa: ”Minä en ikinä sano sitä lumaa kiljainta, jossa on ympylän alla kaksi jalkaa, koska se on pulujen kiloilemista”.

Lisätietoja: https://varkaudenteatteri.fi/ohjelmisto/puluboi/ ja https://varkaudenteatteri.fi/ohjelmisto/verakara-varkaus-varkauden-teatterissa/

Liput: 15 €, lapset, työttömät ja eläkeläiset 12 €, ryhmät á 11 €, Kimppalippu 49 € (max 4 henkeä) Varkauden teatterin lippumyymälästä, puh. 044 364 8830 tai myynti(a)varkaudenteatteri.fi tai sähköisesti www.varkaudenteatteri.fi sekä Ticketmasterin toimipisteissä.

Järj. Varkauden Teatteri

Katso Varkauden Teatterin sijainti kartalla

 

Ajankohta

La 12.10. klo 13.00
Ke 16.10. klo 10.00
La 19.10. klo 13.00

Paikka

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

11-15 €