Vekara-Varkaus
Festivaaliviikko
Syys-
Vekara
Talvi-
Vekara
Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perhejooga: Aarteenmetsästys

1858

Perhejooga on suunnattu 3–11-vuotiaille lapsille ja heidän lähiaikuiselleen. Tuntilla metsästetään aarteita joogasadun avulla alkurutiineista joogaliikkeiden kautta rentoutumisharjoitukseen sekä aikuisen ja lapsen välisiin pariharjoituksiin. Tunnilla liikutaan ja leikitään yhdessä, sekä opetellaan rauhoittumista ja rentoutumista.

Ilmoita ohjaajalle mahdolliset allergiat/sairaudet ja muut huomioitavat asiat, vältä raskaita aterioita ennen tuntia ja juo riittävästi vettä ennen ja jälkeen tunnin. Laita päällesi väljät, mukavat vaatteet, tunnilla ollaan paljain jaloin.

Voit ottaa mukaan oman viltin loppurauhoittumiseen, patjat löytyvät salista.

Tule mukaan heittäytymään joogaretken pyörteisiin ja viettämään aikaa yhdessä!  Perhejoogan ohjaa Barnyoga-lasten joogaohjaaja Jonna Virolainen.  Kesto 45 min.

HUOM! Käynti Soisalo-opiston saliin tanssikoulun ovesta, opistotalon takaosasta sankarihautausmaan puolelta.

LIPUT:           8 €/lapsi-aikuinen pari, lisälapset 5 €. Jos osallistut molemmille tunneille, jälkimmäinen puoleen hintaan. Maksu käteisellä paikan päällä. Varaathan tasarahan.

ILMOITTAUTUMINEN: jonnavirolainen2018(a)gmail.com tai puh. 040 051 4427. Ilmoittautumisessa lähetä ohjaajalle nimesi ja lapsen/lasten nimet ja iät sekä omat yhteystietosi (sposti ja puh). Paikkoja rajoitettu määrä.

Järj. Tmi Jonna Silventoinen (Facebook)

Katso Soisalo-opiston sijainti kartalla

Ajankohta

Su 1.3. klo 16.00
Su 8.3. klo 16.00

Paikka

Ikäsuositus

Leikki-ikäiset, Koululaiset

Liput

8 €/lapsi-aikuinen pari. Lisälapset 5 €.