Vekara-Varkaus
Festivaaliviikko
Syys-
Vekara
Talvi-
Vekara
Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hotelliseikkailun parhaat

Hotelliseikkailun parhaat – hovimestarin ja huonepalvelijan hullunkurisimmat muistot kummallisena keväänä 2020

Tänä kummallisena keväänä Tehtaan hotelli on ollut kiinni, kuten kaikki muutkin paikat. Hotellin henkilökunnasta ainoastaan vanhat tutut, hajamielinen hovimestari Kari Kravatti ja teräväkielinen huonepalveluja Raymond Rusetti ovat pitäneet valoja yllä ja lämpöjä päällä Tehtaan hotellissa.

Huoltohommia ja kaiken maailman rassausta on kyllä piisannut, mutta nuo työt eivät innosta asiakaspalvelua ikävöiviä herrasmiehiä ja sitten kun pitää vielä pitää turvavälit työkavereidenkin välillä ja pestä käsiä uudestaan ja uudestaan. Aikansa kuluksi Kari ja Raymond pohtivat keskenään kuluneita vuosia ja muistelevat kaikkein hullunkurisimpia muistoja, kiperimpiä paikkoja sekä ihanimpia asiakkaita, joihin ovat hotellissa törmänneet ja joita he niin kovasti kaipaavat. Noista muistoista kehkeytyy sellainen kommellusten kavalkadi, joka on kyllä pakko nähdä.

Huumoria ja hassuja tilanteita riittää tykityksellä ruudun täydeltä. Näe ja koe, mitä kaikkea kummaa hotellin huoneissa ja käytävillä on tapahtunut ja miten Kari ja Raymond ovat koettaneet selviytyä epätoivoisilta vaikuttavista tilanteista. Erikoisia hotellin asiakkaita, naurua sekä kiistelyä piisaa ja tiedä vaikka ruudussa vilahtaisi vähän lempeäkin. Joku on saattanut joskus vähän ihastua.

Linkki Hotelliseikkailun parhaisiin.

Järj. Teatteriryhmä Nimettömät ry ja Vekara-Varkaus

Ajankohta

Video nähtävänä edelleen

Paikka

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

Maksuton