Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hotelliseikkailu Kosulanniemen kartanossa LOPPUUNMYYTY

Nyt ovat asiat taas mullin mallin Varkauden kesässä.
Kosulanniemen kartanossa asuva mahtava ruukinpatruuna on yllättäen pestannut hömelön hovimestarin Kari Kravatin ja näsäviisaan huonepalvelijan Raymond Rusetin kesätöihin kartanoonsa. Herrat ovat tottuneet toimimaan tutussa ja turvallisessa hotelliympäristössä, mutta nyt loistelias kartano, kartanoon kuuluva vanha sauna, suuri laituri mystisine uimakoppeineen sekä ikivanhoja puita täynnä oleva puisto ovat saaneet Karin ja Raymondin päät pyörälle. Lisäksi ruukinpatruunan ja hänen vaimonsa erikoiset vaatimukset aiheuttavat hovimestarille ja huonepalvelijalle paljon päänvaivaa. He eivät oikein tiedä, miten tulisi toimia uudessa ympäristössä. Molempien päässä pyörii monenlaisia tunteita ihmetyksestä kiukun kautta hersyvään iloon ja niitä pitäisi oppia käsittelemään, jotta työt tulisivat tehtyä oikein ja ajallaan.

Onneksi kulttuuria rakastavan ruukinpatruunan kesävieraina on monenlaisia taiteilijoita muusikoista kuvataiteilijoihin, jotka voivat auttaa Karia ja Raymondia tunteidensa käsittelyssä ja työskentelemisessä arvokkaassa kartanomiljöössä. Lisäksi Kosulanniemen ikivanhan saunan rempsakka saunottaja Lempi Liimatainen riisuu herroilta ja narreilta tittelit pois ja auttaa Karia sekä Raymondia kohtaamaan Kosulanniemen asukkaat ja vieraat ihan sellaisina kuin he ovat.

Tule mukaan ainutlaatuiselle ja hassunkuriselle seikkailulle poikkeukselliseen kartano-miljööhön keskellä Suomen kauneinta kesää. Huvin ja hassujen tilanteiden lisäksi seikkailijat oppivat samalla ilmaisemaan ja käsittelemään hankalia tunteita monenlaisin tavoin, joita uudet asiat voivat ihmisissä herättää. Lopuksi selviää, kelpuutetaanko Kari Kravatti ja Raymond Rusetti kartanon vakituiseen palvelusväkeen.

Seikkailukierros kestää n. 40 min. Kullekin kierrokselle mahtuu 15 seikkailijaa. Ikäsuositus yli 5-vuotiaille. Ei ryhmävarauksia.

HUOM! Hotelliseikkailun kaikki kierrokset on loppuunmyyty!

 AJO-OHJE: Käänny Ahlströminkadulta, pääkirkon edestä (Savontie 1) Kosulankadulle, jonka jälkeen käänny heti oikealle sahan parkkipaikalle, jonka vasenta reunaa vievää tietä pitkin jatka kohti Rantalaa (opastus).

Esityspaikalla on parkkipaikkoja rajoitetusti, tule pyörällä tai kävellen jos mahdollista.

Katso Kosulanniemen sijainti kartalla

Ajankohta

To 14.6. klo 18.00
Pe 15.6. klo 10.00, 11.00, 12.00, 14.00, 15.00 ja 16.00
La 16.6. klo 10.30 ja 11.30

Paikka

Kosulanniemi, Rantalankatu 2

Ikäsuositus

Koululaiset

Liput

5 €
Tieto ja Tiketti (kirjasto)