Ladataan Tapahtumat

Takaisin ohjelmistoon

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Adalmiinan helmi -nukketeatteri

”Armelias on rikas köyhänäkin, mutta rikas, jonka sydän on kova, kärsii puutetta keskellä aarteitaan.”

Satusetä Zacharias Topeliuksen syntymästä tuli 14.1.2018 kuluneeksi 200 vuotta ja hänen sadut elävät edelleen tänä päivänä ja ovat ehkä vanhimpia suomalaisia taidesatuja. Tunnetuimpia Topeliuksen saduista on Adalmiinan helmi, joka on satu prinsessasta, jolla on yllin kyllin kaikkea. Kaiken yltäkylläisyyden, viisauden ja kauneuden keskellä Adalmiina tuntee itsensä lohduttoman yksinäiseksi ja karkaa kotoa. Mitä sitten tapahtuu…? Vastaus löytyy Nukketeatterin lumoa -esityksessä, joka tuo Topeliuksen tarinan tähän päivään nukketeatterin keinoin.

Esityksen on sovittanut, teatterinuket ja lavastuksen tehnyt sekä esittää nukketeatteritaide-kasvattaja Marja-Muusa Hämäläinen.

Esitykseen mahtuu 30 henkeä. Varmistaaksesi paikkasi esitykseen, hae lippusi ennakkoon Taidekeskus Väinölästä. Alle 5-v. vain aikuisen seurassa.

Huom! Yhdellä lunastetulla aikuisen pääsylipulla aikuinen voi käydä useammassa työpajassa/esityksessä. Lipulla pääsee myös ILOA Itä-Suomeen NAIVISTIT Varkaudessa, Vuodet vaihtuvat –näyttelyyn 31.8.2018 saakka.

Järj. Taidekeskus Väinölä ja TRO Marja-Muusa Hämäläinen

Katso Taidekeskus Väinölän sijainti kartalla

 

Ajankohta

Ti 12.6.
klo 10.00 ja 14.00

Paikka

Taidekeskus Väinölä, Ahlströminkatu 8-10

Ikäsuositus

Koko perheelle

Liput

Lapset maksutta
aikuiset 5 € (sis. näyttelymaksun)
Myynti 4.6. alkaen Taidekeskus Väinölä
puh. 0400 487 401