Vekara-Varkaus
Festivaaliviikko
Syys-
Vekara
Talvi-
Vekara

Tuomme ohjelman koteihin

26.05.2020

Vekara-Varkaus on ilahduttanut lapsia ja perheitä 25 kesänä monipuolisena festivaalina. Tämä kevät toi tullessaan koronapandemian ja Vekara-Varkauden perinteinen ohjelmisto tapahtumineen ja kilpailuineen peruuntui. Festivaalille on tärkeää toimia vastuullisesti ja annettujen suositusten ja ohjeiden mukaan tilanteessa, jossa koronaviruksen leviäminen on mahdollista.

Mutta koska ilon tuottaminen lapsille on meille kaikkein tärkeä asia, tarjoamme hieman erilaisen vekaraviikon. Olemme koonneet yhteistyökumppaneiden kanssa mainion kattauksen monipuolista lasten ohjelmaa. Ohjelmistoon voi jo tutustua ja osallistuminen on maksutonta. Tarjolla on esityksiä videoituna ja suorina lähetyksinä, vlogeja eläinten arjesta, seikkailuja, tiedetehtäviä ym.

Suosittelemme varaamaan aikaa vekaraviikolla 8.-14.6. koko perheen yhteisiin taidehetkiin kotisohville, luonnon tarkkailuun vinkkien mukaan ja seikkailuhenkisiin ulkoiluhetkiin.
Terveisiä kuvassa vilkuttavalta Lehtevämieheltä, hänet tapaatte myös etänä vekaraviikon joka päivä!