Vekara-Varkaus
Festivaaliviikko
Syys-
Vekara
Talvi-
Vekara

Lasten ja nuorten laulukilpailu 2020

22.01.2020

Ke 10.6.2020 klo 18.00 Warkaus-salissa järjestettävällä valtakunnallisella laulukilpailulla on jo pitkä perinne, onhan kilpailu järjestetty Varkaudessa vuodesta 1992. Vuosien saatossa kilpailun taso on noussut ja se on tarjonnut vuosittain ainutlaatuisen konserttielämyksen yleisölle upeiden nuorten artistien tulkitessa kappaleita.

Laulukilpailussa on kaksi sarjaa: alle 10-vuotiaat ja 10–16 vuotiaat. Kilpailijoita otetaan enintään 10 kpl/sarja. 10–16 vuotiaiden sarjan lopulliset kilpailupaikat vahvistetaan laulunauhojen perusteella.
Kilpailuun osallistuminen on maksutonta. Vekaraorkesteri säestää kilpailijoita kapellimestarinaan Anssi Huotari. Kilpailijoille järjestetään tiistaina 9.6. harjoitukset säestävän orkesterin kanssa, joihin osallistuminen on edellytys kilpailuun osallistumiselle.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautua voi ma 2.3.2020 alkaen sähköpostilla vekara(a)varkaus.fi tai puhelimitse 040 575 0536. Vain kilpailijan lähiaikuinen voi ilmoittaa kilpailijan.

Tervetuloa mukaan upeaan laulukilpailuumme!

Järjestäjinä ovat Vekara-Varkaus yhteistyössä OP Pohjois-Savo Varkauden konttorin kanssa.