Vekara-Varkaus
Festivaaliviikko
Syys-
Vekara
Talvi-
Vekara

Hae kesätöihin Vekara-Varkauteen

19.02.2019

Hei nuori, tule tekemään meille tapahtumatyötä!
Vekara-Varkauden festivaalitoimisto palkkaa 11 kpl sekä Seikkailujen Seikkailujen Saari ja Kalakukko-katujuna yli 20 kpl kesätyöntekijää touko-kesäkuussa 2019 4 viikon työsuhteisiin.
Festivaalitoimiston kesänuorten kanssa valmistelemme festivaaliviikon monipuolista ohjelmistoa. Työtehtäviä on tarjolla festivaaliviikolla työpajoissa, tapahtumissa, kilpailuissa sekä Tieto ja Tiketissä.
Etsimme kesätöihin nuoria, joilla on halu tehdä asiakaspalvelutehtäviä, ennakkoluuloton asenne työhön sekä luotettavuus hoitaa annetut tehtävät parhaansa mukaan. Ohjaamme ja opastamme tehtäviin ja huomioimme nuorten erikoisosaamiset, taidot ja toiveet mahdollisuuksien mukaan.
Lisätietoja Vekara-Varkaus festivaalitoimiston kesätöistä:  Navitas Yrityspalvelut, heli.sutinen(a)navitas.fi

Soisalo-opisto ja Lastenkulttuurikeskus Verso etsivät asiakaspalveluhenkisiä, luovia ja reippaita kesätyöntekijöitä Seikkailujen saaren ja Kalakukko-katujunan monipuoliseen tapahtumatyöhön. Eri taidemuotojen harrastuneisuus ja lastenohjauskokemus katsotaan eduksi, mutta kokemusta tärkeämpiä ovat ulospäinsuuntautuneisuus, innokkuus sekä halu heittäytyä ja oppia uutta.

Seikkailujen saari ja katujuna-ajelut ovat perhetapahtumia, jotka järjestetään osana Vekara-Varkaus festivaaliviikkoa 10.–16.6.2019. Seikkailujen saaren tapahtumatyö sisältää monitaiteisen elämysseikkailun valmistelua ja toteutusta. Katujunan työtehtävä sisältää valmistautumista tapahtumaviikkoon ja toteutusta (lipunmyynti ja juontaminen) ajoittuen kesäkuulle (kesto 3 vk).
Lisätietoja Seikkailujen saaresta: www.versoverkko.fi, terhi.siippainen(a)soisalo-opisto.fi

Linkki kesätyöhakuun
Haku auki su 10.3. saakka.