Vekara-Varkaus
Festivaaliviikko
Syys-
Vekara
Talvi-
Vekara

Lasten ja nuorten laulukilpailun alle 10-vuotiaiden sarjaan mahtuu vielä

23.02.2016

Pari kilpailupaikkaa vielä tarjolla alle 10-vuotiaiden sarjaan.

Vuonna 2016 Varkauden Lasten ja nuorten laulukilpailu viettää 25. juhlavuottaan!

Tämä upea kilpailu, joka samalla on koko perheen tunnelmallinen konsertti, järjestetään ke 15.6.2016 klo 18.00 Warkaus-salissa.

ILMOITTAUDU KILPAILUUN!

Valtakunnallisessa Lasten ja nuorten laulukilpailussa ovat sarjoina alle 10-vuotiaat ja 10-16 -vuotiaat. Molempiin sarjoihin otetaan 10 kilpailijaa. Kukin kilpailija esittää eri kappaleen oman valintansa mukaan. Kilpailukappaleen tulee olla lapsen/nuoren esitettäväksi sopivaa perinteistä, klassista tai kevyttä musiikkia.

Kilpailijoita säestää Vekaraorkesteri, jonka kanssa kilpailijat harjoittelevat omaa esitystään tiistaina 14.6. Warkaus-salissa. Kilpailuun ei voi osallistua ilman harjoituksia.
Kilpailun tuomaristo koostuu musiikin ammattilaisista ja järjestäjien edustajista. Kummankin sarjan kolme parhaiten sijoittunutta kilpailijaa saavat rahapalkinnot. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta.

10-16 -vuotiaiden sarjaan oli runsaasti ilmoittautuneita ja kilpailijat sarjaan on valittu.

ILMOITTAUTUMISOHJE

Sitovia ilmoittautumisia laulukilpailuun otetaan vastaan sähköpostilla heli.sutinen(a)navitaskehitys.fi ja puh. 040 575 0536. Kilpailijat eivät alaikäisinä voi itse ilmoittautua kilpailuun vaan vanhempi tai muu huoltaja hoitaa ilmoittautumisen.

Ilmoitettavat tiedot: kilpailijan nimi, syntymäaika, kotipaikka, laulu- ja musiikkitausta sekä huoltajan yhteystiedot (nimi, sähköposti, puhelin).

Tervetuloa mukaan lapset ja nuoret ympäri Suomea!