Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hidas aika – keskittymisen merkitys

Tervetuloa taiteilijan työhuoneelle työskentelemään yhdessä pitkään tiloja rakennelleen Fridan (9 v.) ja kokeneen kuvataiteilijan ja keraamikon Leenan (66 v.) kanssa.

Rakentelutyöpajassa luodaan kolmiulotteisia ajassa menneisyyteen, nykyhetkeen ja tulevaisuuteen sijoittuvia mielikuvitusympäristöjä ja tiloja, keksitään rakenteita ja rakennelmia sekä opetellaan kolmiulotteista muotoilua mitä erilaisimmista materiaaleista. Työpaja on tarkoitettu kaiken ikäisille työpareille 6-vuotiaasta ylöspäin.

Voit miettiä oman työsi aihetta ja työn toteutusta jo etukäteen. Voit tuoda mukanasi luonnoksen ideastasi. Mutta on hauskaa myös yhdessä kehitellä toteutettavia pienoismaailmoita.

Varaamme käyttöösi kirjavan valikoiman materiaaleja ja perustyövälineet. Jos haluat, voit ottaa mukaasi materiaaleja, joita haluat käyttää työssäsi.

Pukeudu huolettomiin työvaatteisiin. Työpajapäivä sisältää välipalatauon. Ota mukaan omat eväät. Ilmoittaudu joko perjantain tai lauantain työpajaan. Yhden ryhmän maksimiosallistujamäärä on kahdeksan (8) henkeä eli 4 paria. Kesto 4 t.

Aikataulu:

I-ryhmä pe 17.6. klo 10.00–11.30 ja 12.00–14.00, välissä välipalatauko

II-ryhmä la 18.6. klo 10.00–11.30 ja 12.00–14.00, välissä välipalatauko

Järj. Vekara-Varkaus yhteistyössä Leena ja Frida Mäki-Patola

Varaa paikka

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.