Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Viime pääsiäisenä Varkaudessa tapahtui viheliäinen pääsiäismunavarkaus. Asiasta perillä olevien tahojen mukaan epäilyttävien ja tuntemattomien henkilöiden väitetään liikkuneen pääsiäislauantai-iltana Varkauden ilmatilassa, muun muassa Kauppakadun kohdalla. Seuraavana aamuna useat varkautelaisperheet raportoivat poliisille kadonneista pääsiäismunista. Usea lapsi jäi ilman pääsiäismunaa ja epäilyt viittaavat vahvasti noihin luudannäköisellä lentolaitteella liikkeellä olleisiin hahmoihin.

Ylikomisario Y. Patarumpu ja poliisietsivä P. Pasuuna suklaarikosten salapoliisiosastolta ovat tehneet koko kevään hartiavoimin työtä selvittääkseen johtolankoja. Yhtään kiveä ei ole jätetty kääntämättä eikä sormenjälkeä tutkimatta, jotta tämä karmea rikos saataisiin selvitetyksi. Nyt neuvokkaiden etsivien tutkintalinja viittaa vahvasti Varkauden teatteriin. On aika astua mahdolliselle rikospaikalle ja suorittaa teknisiä tutkintoja sekä erittäin vaikeita kuulusteluja.

Liity Patarummun ja Pasuunan tutkijajoukkoon ja tule ratkaisemaan pääsiäismunakasta mysteeriä. Kukaties sinä ja etsivät saatte aikaan ratkaisevan läpimurron, munavarkaat saadaan käpälälautaan ja pääsiäismunatta jääneet lapset saavat kuin saavatkin nauttia suussa sulavista suklaamunista, vaikka sitten juhannuksen kunniaksi.

Kullekin kierrokselle mahtuu 15 seikkailijaa.

LIPUT: 8 €
MYYNTI: Lippu.fi, Tieto ja Tiketti, ei ovimyyntiä

Järj. Teatteriryhmä Nimettömät ry, Varkauden Teatteri ja Vekara-Varkaus