Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ITE taiteen hengessä tehtävä taiteilu on juuri oman näköistä ja tuntuista. Se on kiehtovaa ja kertoo jokaisen omaa tarinaa. Taiteilussa mielikuvituksen siivet kuljettavat retkille. Voit yhdistellä värejä ja materiaaleja haluamallasi tavalla. Luonnon materiaaleista voit loihtia vaikka hassuja hahmoja. Reuse-materiaalit ovat mielenkiintoisia. Reusea eli materiaalien uudelleenkäyttöä voi olla vaikka purkin tai vaatteen hyödyntäminen teokseen. Ehkäpä niistä voisi syntyä marjapensaiden vahti tai uusi kesäheppu ja paljon muuta.

Heinävedellä Torvelan vanhalla koululla taiteillaan ITE-taiteen hengessä tunnin mittaisissa askartelupajoissa. Pajoihin varataan aika etukäteen. Näin huomioimme toisiamme turvallisemmin ajassa. Olemme ulkona pajailemassa. Sateen sattuessa pyrimme olemaan terassilla. Voit ottaa eväitä mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN: 13.6. mennessä Mari-ohjaajalle puh. 040 7605 649.
Työpajaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia.

TERVETULOA koko perheellä tai aikuisen kanssa!

 

Järj. Heinäveden kunta, kulttuuritoimi

 

NOUDATAMME ITÄ-SUOMEN AVI:N MÄÄRÄÄMIÄ KOKOONTUMISRAJOITUKSIA SEKÄ OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖN JA TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN LAITOKSEN OHJETTA TERVEYSTURVALLISUUDEN VARMISTAMISEKSI.
EDELLYTÄMME TAPAHTUMIIMME OSALLISTUJIA OSALTAAN HUOMIOMAAN SEURAAVAT ASIAT:
1. Osallistu tapahtumiin vain terveenä ja oireettomana.
2. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa.
3. Pidä riittävä etäisyys muihin kuin oman seurueesi jäseniin.
4. Aivasta kainaloon tai nenäliinaan.
5. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
6. Suosittelemme Koronavilkku-sovelluksen käyttöä.