Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pilvi-norppa ja suuret tunteet on alle kouluikäisille lapsille ja heidän kanssaan toimiville aikuisille suunnattu tunnetaitojen tehtäväkirja. Kirjan tekijät Reetta Kräkin ja Jamil Zidani ovat työstäneet kirjan yhteistyössä Varkauden Perheentalon ja sen kävijöiden kanssa.

Tervetuloa Pilvi-norppa ja suuret tunteet -kirjan julkaisutilaisuuteen. Mukana Reetta Kräkin ja Jamil Zidani kertomassa kirjasta ja sen tekoprosessista. Lisäksi tehdään ohjattuna kirjasta harjoitus Reetan ja Jamilin johdolla. Lapset ovat siis tervetulleita iltaan mukaan!

Sinulla on myös mahdollisuus ostaa Pilvi-norppa ja suuret tunteet -kirja itsellesi alennettuun 15 € (ovh. 23 €) juhlahintaan tilaisuuden aikana. Maksu vain käteisellä.

Kirjassa seikkailee Pilvi-saimaannorppa ystävineen, ja satu kertoo tarinallisuuden lisäksi todellisista asioista. Kirjan tarkoituksena on myös levittää tietoutta norpasta ja sen suojelusta, sillä Saimaa on kirjailijoidenkin kotiympäristö.

Ilmoittautumiset pe 5.3.2021 mennessä tästä.

Lisätietoja: www.lapsenkengissa.fi ja Varkauden Perheentalon facebook

Järj. Lapsen Kengissä ry, Varkauden Perheentalo

 

ITÄ-SUOMEN AVI:N 22.3.2021 SAAKKA VOIMASSA OLEVA MÄÄRÄYS KORONAPANDEMIAN LEVIÄMISEN EHKÄISYYN:
Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu alle 20 (kaksikymmentä) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.

1. Osallistu tapahtumiin vain terveenä ja oireettomana.

2. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa.

3. Pidä 2 metrin etäisyys muihin kuin oman seurueesi jäseniin.

4. Aivasta kainaloon tai nenäliinaan.

5. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.