Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Auditorio, 2. krs

Unelmien Lentonäytöksen sijaan näemmekin ihastuttavan Ha, Ha, Haltija -nukketeatteri esityksen.

Hilpeän taianomainen tarina unelman tavoittelusta.

Esitys kertoo hassusta klovni-haltijattaresta, jonka unelmana on kukkien taikominen. Mutta mitä tapahtuu, kun loitsut unohtuvat ja taikasauva hajoaa? Taika alkaakin temppuilla ja kommellukset seuraavat toisiaan! Lopulta haltijatar kokee suuren yllätyksen: ehkä maailmassa on sittenkin olemassa lumousta, joka on kaikista loitsuista riippumatonta? Taikaa, joka syntyy sinnikkäästä yrittämisestä ja onnekkaista sattumista…

Leikkisä näytelmä tarjoaa tuoreen näkökulman perinteisiin haltijatarsatuihin. Esityksessä hyödynnetään klovneriaa, nukketeatteria ja taikatemppuja. Tarinan  yllätyksellisenä kohokohtana on suuri, tanssiva kukka-hahmo, joka toteutetaan naamioteatterin keinoin.

“HA, HA , HALTIJA!”-satu kerrotaan lähes sanattomasti, liikkeen sekä musiikin avulla. Näytelmä sopii kaikenikäisille ja kaikenkielisille katsojille. Hassu klovni-haltijatar haluaa tuoda ripauksen taikaa arjen keskelle ja saada päivänkakkaroiden ohella myös esitystä seuraavat katsojat “kukoistamaan”…Esitys sopii kaikenikäisille, kesto n. 30 min.

LIPUT: 8 €
MYYNTI: Lippu.fi ja Tieto ja Tiketti kirjaston lastenosastolla

Järj. Vekara-Varkaus