Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tänä vuonna Kosulanniemen kartanohotellissa eletään iloista 20-lukua, mutta kaikkia ei naurata. Hammaspeikkojen nopean lisääntymisen vuoksi ruukinpatruuna Iso-von-Pösö on julistanut Kosulanniemen alueelle karkkikieltolain sekä herkkukaranteenin.

Kartanohotelli on erityisen tunnettu vieraiden makuhermoja viettelevistä tarjoiluistaan, joten nyt ollaan vaikean kysymyksen äärellä. Millaisia ruokia ja erityisesti jälkiruokia voidaan tarjota hotellin asukkaille? Hajamielisellä hovimestari Kari Kravatilla ja teräväkielisellä huonepalvelija Raymond Rusetilla on täysi työ pitää vieraat tyytyväisenä semminkin kun hotelliin on saapunut varsinainen sokerihiiriseurue. Seurueeseen kuuluvat muun muassa upporikas Paronitar von Baakkels, metsäyhtiömagnaatti vuorineuvos Veikko Wiinigummi, kansainvälinen tubetähti Toop Leronen.
Hotellissa on myös nähty sapattivuotta viettävä Master Chef Maija Munakas. Lisäksi hotellissa majoittuu kuuleman mukaan myös lapsiyhtye Naminamit.
Vieraiden kanssa tulee olemaan hankalaa, se on varmaa, mutta liikkeellä on myös hämäräperäisiä huhuja siitä, että alueella harjoitetaan kiivasta suklaan salakuljetusta.

Luvassa on taas aikamoinen soppa sekoilua, väärinkäsityksiä, kiukuttelua, kommelluksia ja tietenkin naurua. Mitenkähän Karin ja Raymondin käy? Pystyvätkö urheat sankarimme valvomaan karkkikieltolakia ja herkkukaranteenia sekä pitämään suklaansalakuljettajat loitolla vai onko taistelu hammaspeikkojen hyökkäystä ja vieraiden makeanhimoa vastaan liian hulppea haaste hovimestarille ja huonepalvelijalle?
Tule mukaan iloiselle 20-luvulle Kosulanniemen komeaan kartanohotelliin ja koe omakohtaisesti hotelliseikkailu, josta ei hauskoja hetkiä ja hahmoja puutu.

Seikkailukierros kestää n. 40 min. Kullekin kierrokselle otetaan rajoitettu määrä seikkailijoita. Ikäsuositus yli 5-vuotiaille.

LIPUT: 8 €
MYYNTI:
Lippu.fi/vekara-varkaus (+ toimitusmaksut alk. 1 € www.lippu.fi)
7.6. alkaen Tieto ja Tiketti
Lipuntarkastuksessa EI OVIMYYNTIÄ!

Järj. Teatteriryhmä Nimettömät ry ja Vekara-Varkaus

 

 

 

NOUDATAMME ITÄ-SUOMEN AVI:N MÄÄRÄÄMIÄ KOKOONTUMISRAJOITUKSIA SEKÄ OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖN JA TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN LAITOKSEN OHJETTA TERVEYSTURVALLISUUDEN VARMISTAMISEKSI.
EDELLYTÄMME TAPAHTUMIIMME OSALLISTUJIA OSALTAAN HUOMIOMAAN SEURAAVAT ASIAT:
1. Osallistu tapahtumiin vain terveenä ja oireettomana.
2. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa.
3. Pidä riittävä etäisyys muihin kuin oman seurueesi jäseniin.
4. Aivasta kainaloon tai nenäliinaan.
5. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
6. Suosittelemme Koronavilkku-sovelluksen käyttöä.