Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Klassikkosatu sydämen viisaudesta

Prinsessa Adalmiina on tyttö, joka sai syntymälahjakseen yllin kyllin kaikkea. Ainokaiseen lapseensa täysin hullaantuneet vanhemmat eivät osaa asettaa tyttärelleen rajoja. Koko hovi ajautuu täysin temperamenttisen prinsessan pompoteltavaksi.
Kaiken loiston ja yltäkylläisyyden keskellä Adalmiina tuntee itsensä lohduttoman yksinäiseksi. Hän karkaa kotoa, mutta mitä sitten tapahtuukaan…?
Tarinan aikana turhamaiseksi teiniksi kasvava prinsessa oppii kantapään kautta, että rikkaus ja kauneus ovat toissijaisia nöyrän ja puhtoisen sydämen rinnalla.

Adalmiinan helmi on viisaasti modernisoitu ja pirskahteleva klassikko. Sadun taika toteutuu visuaalisella ilotulituksella, joka on nautinto koko perheelle.

Rooleissa mm. Helmiina Kauhanen, Isa Lindger-Backman, Leena Liimatainen, Myy Lohi, Jukka-Pekka Löhönen, Pietari Pentikäinen, Markku Ryytty, Marja Sundgrén ja Ville-Veikko Valtanen.
Ohjaus Ville-Veikko Valtanen
Lavastus Härkönen-Jeulonen-Valtanen
Puvustus Taina Peltomäki

Kesto n. 2 t, sis. väliaika 20 min.

Liput: 15 € / 12 € lapset, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, 11 € ryhmähinta (min. 10 henkeä), 45 € kimppalippu, max 4 henkeä.

Teatterin lippumyymälä, puh. 044 3648830, myynti(a)varkaudenteatteri.fi, www.varkaudenteatteri.fi ja Ticketmaster

Ovimyynti avautuu 1 tunti ennen näytöstä.

Lisätietoja: Varkauden Teatteri

Järj. Varkauden Teatteri

 

ITÄ-SUOMEN AVI:N 22.3.2021 SAAKKA VOIMASSA OLEVA MÄÄRÄYS KORONAPANDEMIAN LEVIÄMISEN EHKÄISYYN:
Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu alle 20 (kaksikymmentä) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.

1. Osallistu tapahtumiin vain terveenä ja oireettomana.

2. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa.

3. Pidä 2 metrin etäisyys muihin kuin oman seurueesi jäseniin.

4. Aivasta kainaloon tai nenäliinaan.

5. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.