Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tule kokemaan elämyksiä, nauttimaan musiikista ja hyvästä ruoasta, tekemään ostoksia ja tapaamaan kavereita ja tuttuja Kesäkatuiltaan. Kauppakatu muuttuu kävelykaduksi tapahtuman ajaksi ja paikalliset yrittäjät pitävät oviaan avoinna sekä torimyyjät levittäytyvät ympäri tapahtuma-aluetta.

Vekaramielistä ohjelmaa on tarjolla yleisölle Halosen aukiolla kello 17.15 alkaen. Aukion esiintymislavalla lapsilla on mahdollisuus laulaa karaokea illan aikana ja pääesiintyjänä koko perhettä viihdyttää Klovni Elviira ja Mukulele-yhtye!

Hertunkujalla on tarjolla herkullista katuruokaa jo klo 15.00 alkaen. Paikalla mm. Harri´s Food Factory, Hodarikoju, Fjorno pizzeria, Pikku Belgia ja Sepon Lihatori.

Vekarakulkue

Kesäkatuillan piristys, eläväinen Vekarakulkue starttaa klo 18.00 kirjastolta Kauppakatua pitkin värikkäänä joukkona kolmen vuoden taon jälkeen. Kulkuetta johtaa aito ja alkuperäinen Team Ahman auto. Kulkueen sambarytmit tarjoaa Varkauden Soittokunta ja mukana on vekaraviikon värikästä joukkoa laidasta laitaan.

Tapahtuman Facebook-sivuilta löydät tarkemmin, mitä kaikkea muuta kesäkatuilta tarjoaa!

Tarkempia lisätietoja tapahtumajärjestelyistä ja myyntipaikoista:
Warkauden kaupunkikeskusta ry, Nina Pesonen, p. 040 192 4090 nina.pesonen(a)warkaudenkaupunkikeskusta.fi

Järj. Warkauden kaupunkikeskusta ry ja Vekara-Varkaus